fredag den 26. august 2011

KATVIG - tøj med samvittighed!

Katvig er ved at blive et rigtigt stort mærke her hos Minimums og det glæder mig virkelig meget. Ud over at jeg synes, at farverne, kvaliteten og designet passer super godt, kan jeg også rigtig godt lide, at det er et af de "grønneste" mærker der findes - overhovedet!! Som mange af jer sikkert ved, er Katvig et økologisk mærke, som kæmper for at sætte nye standarder for, hvad børn og naturen skal udsættes for af kemikalier, co2, genanvendt bomuld mm. Per dags dato er 81% af produktionen miljøvenlig - eks. laver de overtøj af genbrugsflasker, 10-15 flasker går der pr. jakke.
Katvig er også super flinke til at lave PR og informations-film om deres tøj. Derfor får du nu mulighed for at se en stor del af Katvig tøjet i "levende live" gennem 3 små videoer, hvor bl.a Vigga præsenterer nogle af de forskellige styles.



Den nye efterårs-kollektion er ingen undskyldning: skønne farver, perfekte snit og pasform, et utal af kombinations-muligheder, skønne ting til drenge og piger og ikke mindst økologisk og 81% miljøvenligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar