torsdag den 11. august 2011

At rejse - hvem ville ikke det???

Måske specielt i dette vejr bliver mit rejsegen tricket - regn, regn, regn -jeg er SÅ træt af det. Jeg vil have SOL og VARME! NU!!!!
Hmmmfffrrr.... det kommer ikke, så jeg må ty til en af mine yndlings-beskæftigelser - at sidde med næsen nede i et kort. Vejkort eller atlas er lige meget (ok, kort over hele verdenen er måske en smule mere eksotisk), men jeg elsker simpelthen at gå på opdagelse og finde nye og glemte steder.
(Heldigvis???) kan jeg se at jeg også har fået præget mine børn, de har op til flere børneatlas på værelserne og nyder at sidde og høre om de forskellige lande.
Vi skal snart til at lave børneværelserne om igen - ja indrømmet arbejdsskade + en nødvendighed. Og en af overvejelserne går på, hvor jeg kan få indsneget et vaskeægte verdenskort. Jeg ved at de vil elske det - og som jeg sidde og studere det (ok, måske ikke i hele og halve timer som mig). Men vanen tro har jeg samlet lidt inspiration.
(billedet er venligst udlånt fra "Sköna hem")
De næste billeder synes jeg er superfedt lavet - især hvis man rejser meget eller har familie og venner spredt over store dele af verdenen. På det første billede er der sat billeder af familie rundt omkring på de respektive lande. En fantastisk god måde for børnene at få forståelse for den store verden samt huske på farfar eller onkel, der måske sidder et sted derude i verdenen.
Det næste billede er måske mest for de mindste, men er ikke desto mindre også en rigtig god ide. Et hjemmelavet verdenskort med med de forskellige landes kendetegn (eller dyr)lavet i filt og tilsidst en lille flyver hæftet fast i en snor, så man kan lege at man flyver hele verdenen rundt og udforsker det hele på ingen tid. En fantastisk ide synes jeg, som vel egentlig ikke er helt så svær at udføre.
Suk .... man bliver bare lidt for inspireret af at kigge på kort - det næste stop for i dag skal måske være på Startour's "last-minute" rejser .....?


2 kommentarer:

  1. great rooms.Tahnk you for inspiration


    Conny

    SvarSlet
  2. Anytime - thank you for the kind words. Hope to keep the inspiration going :)

    SvarSlet