søndag den 21. august 2011

Formland = Slaraffenland

I torsdags valfartede jeg til det jyske - nærmere bestemt Formland-messen i Herning. For dem der ikke kender det, er Formland en møbel og interiørmesse, der simpelthen indeholder ALT!! Hypede møbler (OG kedelige), lamper, puder, sengetøj, tæpper, pynt, papir, dikkenoter, lækre livsstilsprodukter, slik, smykker, plastic, gulvtæpper og så alt det jeg har glemt. Men andre ord er det et sandt mekka for sådan en som mig, og et sted der simpelthen tager pusten fra en....
I 7 stive timer vadede vi rundt og fandt den ene skønne ting efter den anden. Ting der simpelthen var mere eller mindre uundværlige af den ene eller anden grund. Man kan slet ikke undgå at blive inspireret sådan et sted, og der var da også indtil flere mærker, som vi helt sikkert skal undersøge nærmere.Jeg vil ikke afsløre noget endnu - vi skal først lige have aftalerne helt på plads. Men jeg kan love, at det ser spændende ud!!!
Interessant var det også at se, hvad mange af vores allerede eksisterende mærker havde fundet på af nye ting.
Fra NeonLiving - en af vores ældre kendinge - kommer der nu endnu flere sættekasser i akryl og skønne farver: mat blå, gennemsigtig grøn, orange, gul, sort, pink og klar, samt en fin lille kasse i akryl.
Fra Toddler Table Cutlery kommer der endelig flade og dybe tallerkener samt kopper i det smarteste design, der passer til de populære bestiksæt.
Man kunne heller ikke helt undgå at komme i julestemning. I de første 2 haller var der pyntet op med glimmer og glitter, spillet blid julemusik og dækket det længste julebord, jeg nogensinde har set. Nååhhj man kunne virkelig drømme derinde.
Næste skridt er "bare" at vælge, vrage, sortere og gemme alle de ca. 1077 kataloger jeg har fået med hjem. Hvilke nye mærker skal vi mon satse på ... kræver et nærmere kig og nogle kraftige overvejelser :)


2 kommentarer:

  1. SUK..... jeg ville gerne ha været med

    SvarSlet
  2. Jeg var der også! Og jeg gir' dig HELT ret! :) Elsker det også!

    SvarSlet