onsdag den 16. juni 2010

Long time, no see ... men nu er der lys..


Ville lige stikke jer de sidste nye lyskæder, der er kommet ind ..... h...hhhmmm... ja sidste nye og sidste nye, nye er de, men det er faktisk lidt tid siden at de kom i butikken. Nu er de så også kommet her på bloggen .. (men synes nu også at de er så fantastiske, at de fortjener lidt ekstra omtale).
Lyskæderne er ligesom dem vi tidligere havde i modellen "multicolor" (og vi prøver stadig desperat at skaffe dem, men det tager åbenbart lidt tid). Nu har vi bare fået lyskæderne hjem i 5 andre farver (blå, lyserød, lilla, hvid og gul) og de er også virkelig fine. Nogle gange kan det være meget rart med accessories, der ikke er for spraglede, derfor er de nu kommet i helt ensfarvede. Jeg kan specielt godt lide den gule - den har en helt fantastisk dejlig, optimistisk farve synes jeg.
Lyskæderne består af ca. 20 trådkugler med en lille pære indeni, så det giver et rigtig flot skær, når de er tændte. Men de er nu også ret så dekorative, når de bare hænger og pynter på værelset.
Selvfølgelig er lyskæderne oplagte på børneværelset, men de er også søde som hyggebelysning i gangen (snoet op at trappegelænderet eks.), i køkkenet, stuen, toilettet, kontoret eller sågar på terrassen og altanen, hvor de er et festligt indslag i de lange sommernætter.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar