tirsdag den 21. juli 2009

Wallstickers - nogen der ikke elsker dem???


Jeg har endnu ikke mødt nogen, der ikke synes at wallstickers er en genial ide. Jeg mener - super nem måde at dekorere på - klister på - ta' af (lidt ligesom "wax on, wax of" - du ved Karate Kid!!).
Og så kan man jo hurtigt sidde her og blive lidt selvfed og være stolt af, at det nu er ca. 2½ år siden at jeg startede med at købe dem ind til butikken. Ja ja i starten gik det trægt - folk skulle måske lige lure, hvad det var for noget nymodens pjat,men det ser da ud til, at der er fundet en løsning på det. Nu sender vi i hvert fald afsted i en lind strøm og forsøger hele tiden at udvide sortimentet.

En del ringer og spørger på wallstickerne: "Kan man nu få dem af igen, hvilke wallstickere er nemme at kombinere i farverne" etc., så det er rigtig dejligt. Men langt de fleste finder ud af det selv (ikke mindst via de gode vejledninger der medfølger). Men vi hjælper gerne og "låner" vores øjne ud ...

Men sjovt sådan at følge udviklingen. Da vi startede var wallstickers bare nærmest en lille notits - en sjov bi-ting, som folk trak på skuldrene af. Og nu er det bare blevet en kæmpe industri med store og små wallstickers til drenge og piger, som tavler man kan skrive på og i en trilliard forskellige designs. Jeg mener, nu kan man nærmest ikke kan åbne et boligblad eller træde ind i en forretning uden man støder på klistermærkerne til både vægge, vinduer, bilen etc.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar