lørdag den 4. juli 2009

Hvorfor er det ikke opfundet noget før??


Som eksempelvis da jeg havde små børn??? Madbeholderne fra brother max er simpelthen uundværlige til baby's første rigtige mad. Det er altid svært (irriterende og tidsrøvende) at ramme den rigtige mængde og har man så lige en beholder, der passer til det i overskud? I mit tilfælde nej .... (begrænset HVOR meget Tupperware man alligevel får slæbt med ind i huset). Som småbørnsfamilie - OGSÅ selvom man er på barsel og jo har "al" den tid i hele verdenen man kan ønske sig (hrrmm, hrrmmm ...)- er ting der er tidsbesparende altid velkomne. Bare det at kunne lave mad til et par dage i træk, så man slipper for at stå der og kokkerere hele tiden er simpelthen uvurderligt (eller for den ambitiøse: fryse lidt ned, så der er noget forskelligt til hver dag). Derfor kunne jeg simpelthen heller ikke stå for disse smarte beholdere.

De er fri for parabener, parfume, phtalater og andre skadelig stoffer, så de er sikre for dig at bruge. Der medfølger tilmed en fin lille pen, så man kan skrive dato og indhold på beholderne. (Og vi kan jo godt lide de smarte detaljer her hos Minimums)
Beholderne kan komme direkte fra fryseren til microbølgeovnen, maden kan hældes direkte op fra gryden og så kan den tilmed tåle vaskemaskinen. Kan det snart blive lettere?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar