torsdag den 23. juli 2009

Neon Living - nyt og hot .....


Neon Living hører bestemt til et af de nye, hotte mærker, der er på vej op på interiør-rangstigen herhjemme. De ses ofte i gadebilledet (og boligbladene) med deres flotte pang-farver og kitchede look.
Vi får de flotte sættekasser hjem lavet i akryl og i 7 stærke farver (rød, lilla, blå, pink, hvid, klar, og sort), da vi tænkte, at vi umuligt kunne være den eneste familie med små rodende børn og en kæmpe udefinerbar nipssamling.
Nu får alle de små nipsting, som ungerne får samlet sammen i hvert fald endelig en reel plads på værelset. Og mon ikke ungerne synes at det er fedt at udstille alle deres mest værdifulde skatte og frydes over dem dagligt? Jeg kan da i hvert fald godt huske glæden ved at have sådan en amagerhylde derhjemme med Babushkaer, klistermærker, fjer, smølfer, muslingeskaller, flotte sten, hønseringe etc.

Den populære pauseskærm-pude tager vi selvfølgelig også hjem. Tænkte at den var sådan lidt fed, Lidt retro og meget kitched... Og i hvert fald et friskt indslag på børneværelset. Måske især god sammen med både børne- og juniormøblerne og det flotte Pinocchio-tæppe fra Hay?

Neon Living har også produceret et helt nyt koncept til at udstille børnenes tegninger og yndlingsbøger. Det består af en skinne med 5 klare akrylplader med farvede elastikker til at holde tegningerne fast og er selvfølgelig lige til at hænge op på væggen.Vi synes i hvert fald at de er ret flotte og helt unikke.
Om alt går vel kommer produkterne i løbet af uge 31.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar