torsdag den 27. august 2009

SÅ er det nye Nova Star kommet ....


Og det er bestemt lige så fedt som det plejer at være. Det er jo ingen hemmelighed at vi hos Minimums er sindsygt begejstret for Nova Star. Endelig noget børnetøj der tør skille sig lidt ud fra alle de store (hovedsagelig danske) børnetøjs-mastodonter, der kappes om at ligne hinanden. Når det er sagt, så er meget af det jo også ret fedt men aligevel, forstå mig ret.....
Nova Star er et svensk mærke, der havde sin begyndelse i 2004. Siden da er de bare vokset og vokset og har mange trofaste tilhængere i hele Norden. Noget af det, der er så unikt ved Nova Star er, at kvaliteten er helt i top - der er ikke gået på kompromis med noget, og priserne er stadig mere end rimelige. Det er en ret lille kollektion på ca. 29 styles i forskellige farver til både drenge og piger, så der er kun en smule at vælge imellem (men til gengæld kan det nemt sættes sammen med alt muligt andet).

Vi har nu solgt Nova Star i ca. 1 år og vi kan tydelig mærke at efterspørgslen stiger. Vi har mange faste kunder der liiige ringer og spørger til et eller andet. Hvis snakken falder på tøjet bliver især Nova Stars bukser nævnt på grund af deres ekstrem gode pasform. De passer til alle børn og er lette for dem at hive op/ned ved eks. pottetræning - der er ikke knapper eller bånd i bukserne, der skal bindes op og i. I stedet er der et bredt ribbånd, der sikrer at bukserne sidder - også på ekstremt tynde børn, der ellers kan være svære at finde tøj til.
Det meste af Nova Stars tøj er ikke småt i størrelsen - bukserne kan eks. strække sig over 2 størrelser, fordi de har baggy-snit og tætsluttende ribkanter i benene.
I år har vi også fået en dunjakke hjem sammen med huer, bluser, bukser, tshirts, fleecejakker m./u. hætte og en enkel blusekjole. Vi er ret spændte på at høre jeres mening ....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar