fredag den 28. august 2009

Katvig, på tide .....


Så er det på tide, at vi får skrevet lidt om alle de nye pragtfulde ting fra KATVIG, der netop er kommet ind i disse dage.
Det er jo første gang at vi hos Minimums kan præsentere Katvig, og det er vi selvfølgelig både rigtig glade for og stolte af. Katvig var et af de første mærker til at starte hele "børne-trenden" i Danmark og de har gjort det ganske godt må man sige :-)Igennem flere år har det været et af de mest populære børnetøjsmærker både herhjemme og i udlandet, ikke mindst på grund af de afslappede, farverige og let-genkendelige striber, og deres altid gode kvalitet og flotte design.

Vi har taget alle accessories hjem, så der er kommet en hel del: praktiske spisesmække med opsamlingslommer og trykknapper i nakken, suttesnore, puslemåtter der er store og rummelige og gode at have med rundt, pusletasker i fin kvalitet og med mange rum, regnslag til barnevognen og selvfølgelig det altid smarte sengetøj i 3 forskellige farver lilla, blå og det flotte grafiske sort/hvide.

Vi fandt også to forskellige typer indkøbsnet, som vi heller ikke kunne stå for. Et af de almindelige stof-net med praktiske brede hanke og så den nye Playball Shopper der er et smart indkøbsnet, der er stort og rummeligt, men kan krammes sammen til en bold, så den ingenting fylder. Nettene skal selvfølgelig ikke kun bruges til indkøb, men er også gode som eks. børnehave-net (bare tænk hvor meget skidt der skal med frem og tilbage, madkasser, regntøj, ekstra tøj, gummistøvler, tegninger etc.), gymnastiknet og som til eks. at have med på biblioteket, når bøgerne skal slæbes.

De nye flotte køreposer (der i funktion minder om Voksi-posen)er også lige kommet ind ad døren, men vi venter lige på nogle gode billeder inden de bliver offentliggjort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar