søndag den 23. august 2009

Har du nogen anelse om ......?


Har du nogen anelse om hvor fede (og billige)de nye tasker fra By Stroom er?? Hvis du gjorde tror jeg ikke at du sad så roligt :-)
Vi har endelig (efter knapt 14 dages uendelig ventetid) fået et par af de lækre tasker i hus. Der er både kommet en alm. pusletaske, en kæmpe pusletaske der snildt kan gå som weekendtaske (vi skal afprøve den som rejsetaske i flyveren)og 3 forskellige computertasker - allesammen i hippe farver som aubergine/ light purple, dusty pink, sort, brun og grå. Farver der passer utroligt godt til både efterårets og forårets mode.

Taskerne er lavet i imiteret læder, men kan narre de fleste grundet deres flotte struktur, bløde "læder" og fine kvalitet. Taskerne har mange flotte detaljer og finesser, mange ind-og udvendige lommer, så det er lettere at organisere indholdet. I hver taske er der lommer med lynlås, så vigtige ting kan lynes forsvarligt inde. I computertasken er der en speciel foret lomme, hvor computeren kan ligge i uden at komme til skade. Med hver pusletaske følger der et puslekit med liggeunderlag, flaskeholder med termo mm.

Og vi er slet ikke færdige med ByStroom for der kommer mange flere tasker ind i løbet af efteråret i flere forskellige farver og modeller .....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar