søndag den 10. februar 2013

Vil du se hvad der venter ...??

Årets 1. tur til Herning var yderst spændende.... ikke mindst fordi vi havde rigtig mange spændende aftaler denne gang. Det er altid spændende at gå rundt derovre og støve nye spændende ting op - hvad passer lige ind i foretningen, hvad er nyt og helt uundværligt og ikke mindst - hvad kan sælge? Vi fandt virkelig mange fine ting og en hel del af dem kan du se hos Minimums i løbet af foråret. Du er sikkert spændt på et lille uddrag, så her kommer det:
I længere tid har vi flirtet med Snowpuppy - et hollandsk firma, der laver de skønneste foldede lamper i hippe og lækre farver. Lamperne er simpelthen bare så fine at jeg måtte overgive mig derovre (men det har også taget siden Juni nu). Lamperne skulle meget gerne komme i løbet af marts måned ... og jeg glæder mig helt vildt. Håber at du tager godt imod dem.
Fabelab er et helt nyt brand med mange søde og nytænkende ting - bl.a. de her skønne, skønne origami inspirerede tæpper, der kan foldes på et utal af måder, så de både kan bruges som tæppe, svøb eller legetøj for baby. Tæpperne kommer i løbet af marts måned. Da vi kom forbi de her skønne plakater, forsøgte vi straks at overtale folkene bag Lucie kaas til at sætte plakaterne i produktion. De var vist noget benovede over den gode respons, så mon ikke plakaterne kommer (firmaet har i hvert fald lovet at kontakte os, hvis de gør ...)
Illustrationer var slet ikke til at komme uden om og gudskelov for det. Jeg vil ikke påstå at illustrationerne fra Seventy Tree er nye (de det øverste billede), men sidst på foråret kommer de også til Minimums. Hvor var de dog skønne !!!
Selvom tendensen går i retning af douce farver måtte vi selvfølgelig også have noget med lidt mere pingeling på. Børneværelserne indeholder altså stadig en masse farver og tak for det :) Knagerne fra Super Living lignede bare kæmpemæssige bolcher, der var sat på rad og række (og hvem kan mon modstå det??). Tror ikke at det er helt urealistisk, at de kunne finde vej frem sidst på foråret. Det glæder mig sådan at Base212 også følger med med skønne plakater i flotte farver. Jeg ved ikke helt, hvornår de kommer, men strudsen, bjørnen, flodhesten og zebraen er bestilt. (Og som bonus info kan jeg fortælle, at der også kommer flere flotte gulvtæpper i fantastiske farver og størrelser :)
Sidst men ikke mindst snakkede vi med Normann Copenhagen og ... jubiii ... vi skal ind og snakke mere med dem om ca. 14 dage, så mon ikke der kommer lidt spændende ud af det??

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar