torsdag den 7. februar 2013

Trenden på børneværelset ...

Det er altid super spændende og meget inspirerende at være på udstilling - ikke mindst fordi en del af messerne gør et stort nummer ud af at sætte tingene op og style, så det er en fryd. På CIFF i Bellacenteret har de i de sidste par år haft forskellige stylister til at lave et eller flere bud på danske børneværelser i tråd med tidens trend og tøjmode hos børnene. Ikke alt er realistisk, men ikke desto mindre er det ret spændende at tage et kig og lade sig inspirere.
Temaet på det ene værelse hed "Cold Warrior" og her skulle der gives et bud på at leve oppe i det kolde nord med kolde snefyldte vinde og gader, der bliver leget i. Inde på værelset skal der være hygge med forskellige, varme tekstiler som skind, pels, strik etc., grove autentiske træmøbler, men også plads til enkle fine detaljer, som den smukke skrøbelige globus, den søde lampe med det hyggelige lys.
Det næste værelse hed "Future Rascals" og er på mange måder en modsætning af det første værelse med det lidt mere kolde, industrielle look, enkle spændende møbler i stål. "Future rascals" er til dem der griber dagen sammen, elsker at lege og udforske, men ved hvad de vil have, og hvordan de skal få det. Netop derfor er værelset fyldt med fede, unikke detaljer såsom en customized væg med tavlelak og meningsfulde tegninger, spændende foranderlige detaljer med hylder, lamper og møbler man lægger mærke til (og som måske er svære at finde), enkle farver og enkelte skarpe detaljer qua farver og former.
Det sidste værelse hedder: "Night at the Bolshoi" og leder tankerne hen på ballet og opera, med fede mættede farver, tradition og nostalgi med lækre stoffer, flotte mønstre og meningsfuld indretning måske med en del retro og genbrug. Billeder, sjov og leg er essentielt sammen med hygge og nærvær.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar