tirsdag den 6. marts 2012

Coolt drengeværelse - helt forelsket


Jeg har sjældent været i den situation, hvor jeg ligefrem længtes efter at få et lille-bitte loftsrum med skrå vægge. Men ja, nu kan jeg se en ide med det og jeg må indrømme, at ideen sagtens kunne tage plads i mine drømme. Og udslaget .... ja, det var ubestridt nedenstående billeder.
For WOW det ser da super-hyggeligt ud!!! Elsker simpelthen de sylespidse skrå vægge, den lidt rå stemning, gavlen med det fantastisk tapet med træer, de rene klare farver (hvidt er jo fantastisk til små rum og til højder) grafisk sort og beige som i eks. gardinet, udsmykning på væggen i form af figurer og billeder, de små siddegrupper som dem fra By KlipKlap, et par enkelte klare farveklatter pist og hist og den fede bambi-hyggelampe fra Heico. Alt i alt et værelse med drager, dinosauer, seje tøjdyr og figurer, der oser langt væk af drenge-hybel.
Mon det er en fest at bo der - ja det tror jeg nok .....


(Billederne er lånt fra bloggen Zilverblaum, som jeg desværre ikke kan finde adressen på igen :( )

3 kommentarer:

 1. Ja, det er fedt!

  Grunden til, du ikke kan finde bloggen, er, at bloggen hedder Zilverblauw - med "w" og ikke "m" :-D

  Her har du link: http://www.zilverblauw.nl/category/zolder-2/

  Hilsen
  Maja

  http://connersnest.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedt. Min søns næste værelse må meget gerne bare ligne dette bare lidt. Godt han endnu ikke kan sige hvad han gerne vil have endnu, hi hi.

  SvarSlet
 3. Hej Maja

  TUSIND TAK fordi du er mere årvågen end mig - så dejligt med lidt hjælp, når min hukommelse svigter ;)

  By the way har jeg lige tilføjet endnu et billede, så det viser værelset endnu bedre. Er simpelthen forelsket i dén ørn. Hvor kan man få den henne??

  SvarSlet