mandag den 20. februar 2012

Danefæ - übercoolt børnetøj og accessories


Danefæ er et mærke, som vi har haft inde i et halvt års tid og det ser ud til bare at vokse og vokse. Vi startede selvfølgelig med at falde for alt det skønne Danefæ børnetøj netop fordi det er ... skønt. Ud over at have den bedste, blødeste kvalitet, som vi længe har set, så har det også nogle fantastisk fine farver og skønne prints som er super slidstærk og bare holder vask efter vask. Det lyder som en kliche, men i Danefæ's tilfælde er det virkelig rigtigt. Elsker tøj med en smule humor og det synes jeg i høj grad, at Danefæ kan præstere (hvem har måske set en viking køre traktor eller stå på ski??). Måske er det netop humoren, den farlige viking eller den søde svane og havfrue, der taler til børnene, men jeg kan se, at mange børn lyser op, når de ser tøjet i forretningen.
Men det er også nogle fede styles og flotte farver, der kommer her til foråret - bare se de fede "vægtløfter"bukser som må være super cosy at have på, den cool'e sweatshirt eller de fede nederdele. Kan næsten ikke vente med at åbne næste sending op :)
Udover tøjet har Danefæ også lavet mange andre fine ting. Senest i rækken er der kommet bade-håndklæder til i dejlig blød bomuld og med forskellige motiver, melamin med kopper og tallerkener til drenge og piger, plakater, indkøbsposer/ shopper i kraftig kanvas, så de kan holde til en masse og ikke mindst det længe ventede Danefæ sengetøj - nu også i voksenstørrelse.
I løbet af foråret kan vi supplere med Danefæ sengerande (ja du læste rigtigt!!), skoletasker og keramik, så der er stadig meget spændende på programmet. Fedt med et firma, der er så innovative og alsidige (har lige vundet iværksætterprisen 2011) at de også har overskud til andre sjove ting og fjollerier ...

1 kommentar:

  1. Hej. Jeg har givet jer en blogaward. Se mere over hos mig. Kh. MiA

    SvarSlet