søndag den 5. februar 2012

Fremtidens børneværelser er slet ikke så tossede

På weekendens modemesser var der et par overraskelser, som jeg ikke havde regnet med. Heldigvis hørte de til de mere behagelige af slagsen. Det er altid spændende, at komme afsted og suge stemning farver og tendenser til sig, for mange af tendenserne for tøj går igen (men gerne lidt senere) i indretningen.
Denne gang var der på CIFFKIDS i Bellacenteret også en smule fokus på børneværelserne, og jeg var simpelthen så begejstret over setup'pet, at jeg måtte tage billeder til jer, så I også kunne følge med.
I tråd med trenden fra Formland (og det er jo egentlig meget heldigt - se evt mere om Formland længere nede på siden) var der meget nostalgi og doucede farver på værelserne. Drengeværelset osede langt væk af old school 50'er stil med brun, koboltblå og en fantastisk - nærmest havgrøn farve, som gennemgående i rummet. Det brune var først og fremmest i form af mørkt træ og brunmønstrede gulvtæpper, men også lidt skrammede, slidte møbler og gamle legeting kunne spottes (tjek lige den fantastiske indianer-hovedbeklædning!!). Alt sammen meget drenget og med en utrolig loose - afslappet stemning.
Til gengæld var pigeværelset meget "girlie" med pastelfarver og især sart lyserød. Alt sammen noget der gav et meget feminint, let og luftigt udtryk. Skønne store lamper med flotte dekorative stofskærme, bogkasser malet i bløde, douce pasteller, hyggelige kludetæpper på gulvet, flotte runde spejle og dekorative tøjstativer (selvfølgelig med de fineste tøj på). Alt sammen meget, meget fint og helt sikkert tendenser, som du kan finde hos Minimums i løbet af året.
Mon det er realistisk med sådanne stylede værelser ?? Jeg ved det ikke, tror det ikke herhjemme, men mange af tingene, farverne og ideerne kunne godt gennemføres. Hvad siger du??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar