lørdag den 7. januar 2012

Sort på børneværelset??

Fandt lige disse billeder forleden og tænkte, at de var meget gode som inspiration til børneværelset. Ikke mange vover at male ALLE vægge hos børnene sorte (eller meget mørkegrå), men jeg synes egentlig, at det fungerer meget godt - især sammen med teaktræs-møbler a la 1950. Måske er der lige vel mange ting derinde og selve indretningen er meget amerikansk efter min smag, men bare for at vise jer, at sort godt kan fungere.
Udover det kan jeg rigtig godt lide den blå farve som kontrast til sort/teaktræ (du finder den i sengen, fuglene på væggen, puslepuden). Træ-mønsteret er også ret gennemgående (lampe, tæppe, bord) og er med til at skabe helhed og sammenhæng i værelset. Tøjskabet er praktisk gemt væk bag store gardiner, så det ikke dominerer i værelset og til puslebord er der brugt et dejligt stort skrivebord med fine skuffer. Og så er der flere virkelig fine plakater på væggene - bl.a. en med en sød, farverig ugle.Puffen ligner meget den fra danske Ferm Living. Er du stadig bange for at bruge mørke farver i din bolig??

1 kommentar:

  1. Jeg har selv tænkt tanken om at male væggene i sønnens værelse mørke. Jeg er pt på udkik efter nye børne møbler, men har ikke kunne finde noget der falder i smag. Så tusinde tak for dette indlæg - jeg giver dig nemlig helt ret, det er så skønt med teak træ til disse vægge, så jeg tror jeg skal en tur i genbrugen snart!:-)

    SvarSlet