lørdag den 28. januar 2012

FORMLAND - jeg vil gerne bo der ....


Det er efterhånden et par uger siden, at jeg var i Herning til den - intet mindre end - fantastiske Formland messe. For dem der ikke kender til Formland kan jeg afsløre, at det er en detailmesse med alt fra bolcher, chokolade, påskepynt, tekstil, interiør, møbler og skønt, skønt design. Jeg bliver sjældent skuffet, når jeg tager derover, og denne gang var heller ingen undtagelse. Det er simpelthen så spændende med alle de nye trends, farver, tendenser etc., så man forsøger at suge alt til sig og jeg går nærmest helt høj derfra.
Selvom messen ligger i januar og midt om vinteren kom man - specielt i år - helt i forårsstemning med alle de skønne farver og grønne planter. Tendenserne i år går meget på strik i boligen (prøv bare at se bilen), stadig de etniske mønstre og forskellige tekstiler sat sammen, skarpe, geometriske mønstre i både sort/hvid, blide pastelfarver og skrappe neonfarver. Der skal både være plads til well-being, klassikere i nye delikate farver, respekt for autentisk håndværk og know-how, at flytte naturen ind i boligen, funktionalitet, usædvanlige materialer sammen som eks koraler og metal.
Naturligvis - er jeg fristet til at sige, var der alverdens skønne farver sat sammen - og noget for enhver smag: skrappe neonfarver (især en flot orangepink) var meget dominerende sammen med blødere pasteller som meget lys, sart koral, hvid, gul, en lidt lysere udgave af vinterens petroliumsblå, grafisk stilren sort og grøn i alle afskygninger (fra mintgrøn til græs).
Jeg er sikker på, at mange af tendenserne, farverne og mønstrene også finder vej til børneværelserne. Det bliver intet mindre end fantastisk med lidt mere ro på farverne, men samtidig med en nerve eller spændende kontrast om du vil med en skrap neonfarve til at bryde det lidt.
Heaven, heaven, heaven :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar