onsdag den 28. april 2010

LYD .... Her kommer sengetøjet fra Holly's.


Jeg lovede jo at give lyd, når sengetøjet kom og det har jeg så hermed gjort! Holly's fine fine sengetøj kom ind ad døren tidligere i morges og et par timer senere var det logget på shoppen.
Ganske som ventet er sættene jo helt fantastisk flotte - nogle af farverne har du måske allerede set i sidste blog-indlæg. Der var dog to farver, som jeg ikke helt kunne huske og det viste sig, at de faktisk var endnu bedre end forventet (var jo trods alt i august at jeg sidste gang så dem). Det hvide sengetøj med de lilla og de grønne kløvere er bare så fint og let at se på - i modsætning til meget af vores øvrige sortiment, der jo har en hel del farver.
Viser dig lige et par billeder, så du har en fornemmelse.
Skønt endelig at have fundet noget, der også er lidt mere dæmpet i udtrykket.

tirsdag den 27. april 2010

Holly's kommer snart..... og det er ganske vidst!


Det er ingen hemmelighed, at vi har ventet i umådelig lang tid på det skønne, skønne sengetøj fra Holly's, men nu skulle det være rigtigt - sengetøjet er landet og vi får det på lager torsdag/fredag i denne uge.

Det kommer i fantastiske farver som coral, lilla, blå og støvet grøn. Det er ikke alt jeg har billeder af - og billederne er ikke engang specielt gode, men I må nøjes med dem indtil vi får sengetøjet i hus og får taget de rigtige billeder.
Udover sengetøjet kommer der også tapet med grønne, brune og lilla kløvere samt badebolde, badering og vinger og skønne tatoveringer til seje drenge og piger....
Vi skal nok give lyd fra os, når det hele er her .....

Musahar og de søde ugler .....


Musahar er et helt nyt firma, der netop har set dagens lys. Det er et nepalesisk firma med støtte fra de danske iværksættere Anne Mette Nordfalk og Karen Bagge og JL-fonden.
Udover at de laver de fineste skæve uglepuder, der er utrolig lækre og bløde i farverne har de også en prisværdig agenda: at hjælpe en lille gruppe fattige kvinder i en landsby i Nepal til at blive selvstændige erhvervsdrivende. Målet er at kvinderne selv skal kunne drive en succesfuld forretning med egen indkomst og samtidig have mulighed for at passe deres børn og familie.
Kvinderne får hjælp til at lære at sy, også på maskine, samt oplæring i, hvordan man driver en forretning. For deres produkter får de en fair pris pr. solgt pude samt 10%til en sundhedsforsikring og 10% til uddannelsesopsparing.
De søde puder er fremstillet af brændenælde og økologisk bomuld og farvet med naturlig plantefarve. Fyldet er ubehandlet uld fra yak-okser. Alle puderne har fine håndbroderede motiver, så de får deres helt eget udtryk.
Alt i alt nogle virkelig søde puder med dejlige rolige farver - og tilmed et godt projekt.

mandag den 26. april 2010

Smallstuff ... nu bare endnu bedre .....


Smallstuff har altid været dejlige - de har nogle fede kollektioner i de flotteste farver: Post-kasserød, æble-grøn, mørk-lilla, og mørk-brun. En af grundene til, at jeg så godt kan lide dem er, at farverne er klare og til at forholde sig til - og så passer de tilmed godt til mange af de andre aktører på banen - her tænker jeg på sengetøjet fra eks. Molo, Katvig, Småfolk etc., hvis det hele ikke skal gå op i et mærke (for Smallstuff har jo selvfølgelig også både sengetøj og tilhørende sengerand).

Men nu til den GODE nyhed - vi har netop fået af vide, at alle gulvtæpper og puder fremover bliver sat en hel del ned. De aflange puder koster nu kun 300 kr (mod før 349) og gulvtæpperne kommer helt ned på 600 mod før 800 kr, så det er en rigtig fin besparelse på 25% på de lækreste gulvtæpper.

tirsdag den 20. april 2010

We love kitch ......


og kitch'ede er de her lamper fra tyske Heico. Måske du allerede kender dem? Mange butikker har dem i hvert fald og nu også os. Det der skubbede os igang var egentlig vores besøg i Amsterdam i Januar - lamperne var ALLE steder og i alle afskygninger, så vi kunne simpelthen ikke undgå at forelske os i dem.
Vi har fået 1. sending nu og anden sending kommer i løbet af et par uger - dvs dér kommer der endnu flere sjove og skøre modeller. Allerede nu er der dog en del at vælge imellem - den klassiske paddehat/fluesvamp i flere forskellige farver, den uimodståelige bambi, kanin, dinosauer, den skrappe majestætiske gås og de über-kitchede nisser med tilhørende hus (helt klart min personlige favorit).
Lamperne er ikke bare fine at se på, de er selvfølgelig også ganske nyttige som hyggelampe eller natlampe til podernes værelse eller ethvert andet sted i huset for den sags skyld. Naturligvis kan de tilsluttes stikkontakten og har en svag 15w pære, der giver et blødt, fint skær. Af sikkerhedsmæssige årsager er de strømførende dele lukket forsvarligt inde (med skruer)for at undgå små pilfingre.
En helt igennem skøn lampe til en fornuftig pris - et dekorativ og lettere skørt indslag i ethvert rum, ikke mindst i børneværelset.

mandag den 19. april 2010

"Minimums har fødselsdag og det har vi nu og det er i dag ....."


Måske ikke helt i dag, men fødselsdagsfest skal vi da holde! Derfor har vi sat alle mulige ting og sager ned med 20-70%, så der skulle være nok at vælge imellem.
Du kan bl.a. i den forløbende uge få udvalgte wallstickers med 25%'s rabat, 20% på alt nyt sommertøj fra Babushka, Drappa Dot og Nova Star, 50-80% på ældre kollektioner, skønne benvarmere - perfekte til sommerens fine kjoler og seje shorts nu sat ned med op til 60%, nyheder fra Giddy Giddy til introduktionspris, samt yderligere tilbud på nedsatte ting og flere af de skønne ting fra Sebra i vores udsalgskasse.
Bare hæng på for det bliver en spændende uge .....

onsdag den 14. april 2010

En lille bitte smule skørt .....


Så har Sebra lige sendt et par nye ting med den sidste forsendelse. Denne gang drejer det sig om den nye skøre elefant, som ser fuldstændig vanvittig ud med de runde, forvirrede øjne. Du synes måske allerede, at du har set den før og måske du har, for vi fik den hjem som rangle for ikke så længe siden, og der er taget rigtig godt imod dem.
Da jeg så denne lille serie med de skøre elefanter på messen i februar, kunne jeg slet ikke stå for dem - de er bare så kære med de flotte farver og alletiders mest forvirrede psyko-udtryk. Kan næsten forestille mig, hvordan de springer forvirret rundt og tumler ind i al ting.
Men nu er de i hvert fald også kommet i en rullende udgave (hvor de er sikret fast til et bræt med hjul). Lækre, bløde, hæklede elefanter i de mest fantastiske lækkerbidsken-farver, man kan forestille sig. Super søde at have stående som pynt på børneværelset og selvfølgelig sjove for de mindste at trække efter sig, når de har lært at gå.
Jeg ved, at jeg ikke kan stå for dem, kan du??

mandag den 12. april 2010

Mod lysere tider ....


Endelig i dag var der forår i luften, og vi går da også mod lysere tider. Ikke mindst fordi vi har fået de sødeste små lamper ind i butikken. Lamperne har et fint, blødt lys og er beregnet som natlamper eller vågelamper til børneværelset.
De er mellem 9-11 cm høje, så de passer lige til en børnehånd, og bliver da heller ikke varme, så de kan sagtens tåle at blive båret rundt, selvom lyset er tændt.
Meget praktisk er der en tænd/sluk knap i bunden og batteriet er skruet fast, så der er ingen fare for at børnene kan få fingre i det.

Da lamperne er forsynet med LED-pære, har batteriet en rigtig lang levetid.

Lige lidt inspiration ......

Jeg er ved at lave børneværelser (og det er altså ikke fordi der er småfolk i vente, har allerede 2 af slagsen).... ja hvem skulle tro, at en indehaver af en interiørforretning fyldt med de lækreste børneting, skulle vente flere år på selv at skulle indrette børneværelse.
Men nu er vi altså i fuld gang og respekt for alle jer der allerede har prøvet det .... det er slet ikke så let (og SLET ikke når datteren mener, at der skal være regnbuer, blå væg med gule stjerne, en hvid og pink stribet væg og ellers lyserødt med skyer på de andre vægge - prøv lige at kombiner dét!)

Nå men det jeg egentlig ville sige er, at hvis jeg lidt tidligere havde set dette billede, havde jeg nok været lidt mere afklaret for HOLD DA OP et fantastisk børneværelse. Jeg så det første gang i Milk Magazine og kunne slet ikke få øjnene væk fra det, så derfor synes jeg også, at I skulle have en chance. Hvor coolt og eventyragtigt må det ikke være for et barn at have sin egen lille "soveboks" med "glug-huller" og et fedt og hyggeligt univers nede under.

Det næste billede kom egentlig med fordi en af Minimums's nyeste erhvervelser - nemlig patchwork-uglen - er med. Uglen er fra Sri Lanka og af mærket Barefoot, der er af økologisk bomuld, farvet med økologisk farve og produceret under hensyntagen til miljøet og arbejdernes forhold. Men sød er den i hvert fald (og et flot farveindslag på et ellers gennemført, neutralt børneværelse.