tirsdag den 27. april 2010

Musahar og de søde ugler .....


Musahar er et helt nyt firma, der netop har set dagens lys. Det er et nepalesisk firma med støtte fra de danske iværksættere Anne Mette Nordfalk og Karen Bagge og JL-fonden.
Udover at de laver de fineste skæve uglepuder, der er utrolig lækre og bløde i farverne har de også en prisværdig agenda: at hjælpe en lille gruppe fattige kvinder i en landsby i Nepal til at blive selvstændige erhvervsdrivende. Målet er at kvinderne selv skal kunne drive en succesfuld forretning med egen indkomst og samtidig have mulighed for at passe deres børn og familie.
Kvinderne får hjælp til at lære at sy, også på maskine, samt oplæring i, hvordan man driver en forretning. For deres produkter får de en fair pris pr. solgt pude samt 10%til en sundhedsforsikring og 10% til uddannelsesopsparing.
De søde puder er fremstillet af brændenælde og økologisk bomuld og farvet med naturlig plantefarve. Fyldet er ubehandlet uld fra yak-okser. Alle puderne har fine håndbroderede motiver, så de får deres helt eget udtryk.
Alt i alt nogle virkelig søde puder med dejlige rolige farver - og tilmed et godt projekt.

3 kommentarer:

 1. Ihh!! De er så fine! Hvornår kommer de og hvad bliver prisen ca?

  SvarSlet
 2. Hej Christina

  Ja, jeg kunne slet heller ikke stå for dem, da jeg så dem - de SKULLE selvfølgelig bare ind :). Og priserne er enddda også rimelige synes jeg mellem 250 og 300 kr. Jeg regner med, at de kommer inden for de næste par uger, så ventetiden er heldisvis ikke så lang .....

  SvarSlet
 3. Musahar is in da house .... netop lagt dem på shoppen og de ser fine ud :-)

  SvarSlet