søndag den 4. oktober 2009

Sebra's flyvende tallerkener er endelig landet ... watch up boys and girls ....!Juhuuu .... vi elsker når der kommer nyt ind - og specielt når det er fra Sebra. Vi så tallerkensættet 1. gang i August måned og har siden ventet tålmodigt på, at det skulle komme. NU ER DET HER !!!!!

Der er kommet en masse fine service-ting til både drengene og pigerne - motiverne er de samme, som på det nye sengetøj, sengerand, puslepuder, tøjdyr, puder etc., der kom sidst på sommeren, nemlig de lilla fugle og blå/røde racerbiler. Motiverne er på almindelig runde tallerkener, dybe tallerkener og kopper med hank, så børnene bedre kan gribe og holde fast om koppen.
Som lidt ekstra findes der også den specielle tallerken med rum-inddeling, til de lidt kræsne børn, dem der bare vil have styr på tingene eller når børnene bare er i dén alder, hvor INTET må blandes sammen. ÅÅÅhh kan godt huske det fra mine egne børn - der var bare RAMASKRIG, GYYYYSSSS, når en ært fik forvildet sig ind til majsene, hvilken katastrofe - så kunne man da være sikker på at hele den fredsommelige familiemiddag var gået fløjten og endte i skrig og skrål ....
Så praktisk er det nu alligevel med den ruminddeling ... Hurra for Sebra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar