mandag den 20. februar 2012

Danefæ - übercoolt børnetøj og accessories


Danefæ er et mærke, som vi har haft inde i et halvt års tid og det ser ud til bare at vokse og vokse. Vi startede selvfølgelig med at falde for alt det skønne Danefæ børnetøj netop fordi det er ... skønt. Ud over at have den bedste, blødeste kvalitet, som vi længe har set, så har det også nogle fantastisk fine farver og skønne prints som er super slidstærk og bare holder vask efter vask. Det lyder som en kliche, men i Danefæ's tilfælde er det virkelig rigtigt. Elsker tøj med en smule humor og det synes jeg i høj grad, at Danefæ kan præstere (hvem har måske set en viking køre traktor eller stå på ski??). Måske er det netop humoren, den farlige viking eller den søde svane og havfrue, der taler til børnene, men jeg kan se, at mange børn lyser op, når de ser tøjet i forretningen.
Men det er også nogle fede styles og flotte farver, der kommer her til foråret - bare se de fede "vægtløfter"bukser som må være super cosy at have på, den cool'e sweatshirt eller de fede nederdele. Kan næsten ikke vente med at åbne næste sending op :)
Udover tøjet har Danefæ også lavet mange andre fine ting. Senest i rækken er der kommet bade-håndklæder til i dejlig blød bomuld og med forskellige motiver, melamin med kopper og tallerkener til drenge og piger, plakater, indkøbsposer/ shopper i kraftig kanvas, så de kan holde til en masse og ikke mindst det længe ventede Danefæ sengetøj - nu også i voksenstørrelse.
I løbet af foråret kan vi supplere med Danefæ sengerande (ja du læste rigtigt!!), skoletasker og keramik, så der er stadig meget spændende på programmet. Fedt med et firma, der er så innovative og alsidige (har lige vundet iværksætterprisen 2011) at de også har overskud til andre sjove ting og fjollerier ...

mandag den 13. februar 2012

DIY lampe - fed lampe til drengene


Jeg faldt lige over den her super fede DIY-lampe til drengene. Sejt sådan lige at lave sin egen lampe (og denne her virker som en man slipper godt fra og som vil falde i god jord, selv hos de større drenge).
Opskriften kan du finde her på denne blog men den involverer i korte træk noget med: rengøring, masking-tape, spray-maling, ledning, kontakt og pære. Fed ide med at dække eks. vinduer, trinbræt etc. over med masking tape (fordi de ikke skal males) og ellers male nogle af klistermærkerne over, så de er afdæmpede og netop kan ses.
Jeg må indrømme, at jeg godt kunne falde lidt for denne lampe og hvis min søn var vild med biler, forsøgte jeg gerne på stedet. Synes at den er über-cool i mat sort, men man kan selvfølgelig male i hvilken som helst farve, det skal være. Men fed på et drengeværelse, dét er den :)

søndag den 5. februar 2012

Fremtidens børneværelser er slet ikke så tossede

På weekendens modemesser var der et par overraskelser, som jeg ikke havde regnet med. Heldigvis hørte de til de mere behagelige af slagsen. Det er altid spændende, at komme afsted og suge stemning farver og tendenser til sig, for mange af tendenserne for tøj går igen (men gerne lidt senere) i indretningen.
Denne gang var der på CIFFKIDS i Bellacenteret også en smule fokus på børneværelserne, og jeg var simpelthen så begejstret over setup'pet, at jeg måtte tage billeder til jer, så I også kunne følge med.
I tråd med trenden fra Formland (og det er jo egentlig meget heldigt - se evt mere om Formland længere nede på siden) var der meget nostalgi og doucede farver på værelserne. Drengeværelset osede langt væk af old school 50'er stil med brun, koboltblå og en fantastisk - nærmest havgrøn farve, som gennemgående i rummet. Det brune var først og fremmest i form af mørkt træ og brunmønstrede gulvtæpper, men også lidt skrammede, slidte møbler og gamle legeting kunne spottes (tjek lige den fantastiske indianer-hovedbeklædning!!). Alt sammen meget drenget og med en utrolig loose - afslappet stemning.
Til gengæld var pigeværelset meget "girlie" med pastelfarver og især sart lyserød. Alt sammen noget der gav et meget feminint, let og luftigt udtryk. Skønne store lamper med flotte dekorative stofskærme, bogkasser malet i bløde, douce pasteller, hyggelige kludetæpper på gulvet, flotte runde spejle og dekorative tøjstativer (selvfølgelig med de fineste tøj på). Alt sammen meget, meget fint og helt sikkert tendenser, som du kan finde hos Minimums i løbet af året.
Mon det er realistisk med sådanne stylede værelser ?? Jeg ved det ikke, tror det ikke herhjemme, men mange af tingene, farverne og ideerne kunne godt gennemføres. Hvad siger du??

torsdag den 2. februar 2012

Foråret i Sebra's tegn - ikke kun til børneværelser


Ganske som vanligt står Sebra for så meget fint og ganske uimodståeligt til børneværelserne og børnenes univers. Forskellen denne gang er bare at alle de flotte ting lige så stille sniger sig væk fra børneværelserne, for de kan også sagtens bruges andre steder i huset! Bestemt et plus! Se bare de skønne plexiglas hylder i nye farver, den gennemsigtige sættekasse med en masse rum, den geniale skønne bordlampe med industrielle toner, det flotte nye melamin til drenge og piger, de praktiske opbevaringskasser i 3 størrelser, den unikke loungestol, de dejligste strikkede rangler, tøjdyr mm, fantastiske puf i flere farver og ikke mindst det mest fantastiske sengetøj. Kilisengen kan sagtens bære andre farver end sort og hvid, så nu kan du få den i petroliumsblå og lavendellilla. Hvad siger du så?? Hvis ikke en hel del af disse skønne ting kan bruges udenfor børneværelserne, så ved jeg snart ikke....
De fleste varerne kommer i løbet af foråret (tremmesengene er allerede på lager), men sengetøjet på du vente på helt til slutningen af juli. Hold ud - der er godt i vente.