søndag den 2. oktober 2011

Træer på børneværelset - ja da!!


Der er ikke noget mere hipt i indretningen for tiden, end at invitere naturen med indenfor. Jeg er måske ikke lige fortaler for at slæbe hele træer ind i huset - de kan vælte, fylder meget, indeholder spændende dyr osv. Men hvem har ikke luret på en flot træstub - med eller uden bark (og gerne i en pangfarve) eller en enkelt lille ophængt gren, som et brugbart indslag og for at vise, at man da følger moden og har styr på indretningen.
Tendensen med naturen i boligen tegner til meget blide, lyse, ferske farver, men jeg vil nu også gerne se noget, der stikker lidt mere ud i farverne - som eks. det her fine tapet med træer og flotte farver - ganske fantastisk og virkelig skønt sammen med en flot hvid seng (og dekorativt med de flotte bøjler fra Hookie med dyremotiver).
Netop Kilisengen fra Sebra er meget populær og jeg ser den på rigtig mange billeder ude omkring i verdenen.Fuldt ud forståeligt - det er en af de mest stilrene, holdbare og fleksible baby/juniorsenge, som jeg kender. Jeg kan kun ærgre mig over, at den ikke stadig kan findes i ubehandlet birketræ (blev taget ud af produktion for ca. 2 år siden) - er sikker på, at den havde været et hit i disse tider. Så hermed en opfordring til Sebra!
Trætapet "Wood" med birketræer er jeg simpelthen helt tosset med (kan købes her) og jeg er på hemmelig udkig efter et sted i huset, hvor det liiige kan passe ind (er ikke helt sikker på, at manden min synes at det er den skønneste ide). Men det fungerer også rigtig godt på et børneværelse - bare se det er flotte drengeværelse - eller det fine værelse øverst i indlægget (og tjek lige den fine bøjlestang til de søde små kjoler).
Og ellers er der jo den helt naturlige version
Og så den knapt så naturlige (men ikke mindre charmerende):)

7 kommentarer:

 1. Hvilken seng er det der er på det første billede? Jeg synes den er rigtig flot.

  SvarSlet
 2. Hej Lea

  Jeg er ikke helt sikker på mærket, men jeg synes, at det ligner en seng fra amerikanske Oeuf. De laver nogle super lækre (og dyre) ting til børn.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Hej, ved du hvor tapetet på billede 3 er fra? På forhånd tak.

  SvarSlet
 5. Hej

  Nej jeg ved det desværre ikke - men hermed en opfordring, for jeg vil også meget gerne vide det. Måske www.tapet-cafe.dk har noget der ligner??

  SvarSlet
 6. Øv øv :) Kan du evt. huske hvor billedet er snuppet fra? Så kunne jeg starte der. Tak. Hilsen
  Christine

  SvarSlet