lørdag den 12. februar 2011

Et lille søndagsprojekt


Jeg faldt lige over et projekt, der meget hurtigt liiige kunne være et lille let søndagsprojekt, hvis man altså har et aflagt møbel, lidt stof, lidt maling i forskellige farver, lidt plexiglas og dertil en masse tid, TÅLMODIGHED og ikke mindst en hulens god fantasi.
Jeg er ret sikker på, at jeg havde ikke liige fundet på dette her køkkenmonstrum, men fikst er det (og - efter min mening - egentlig også både bedre og pænere end mange af de gængse "børnekøkkener" man kan købe for dyre domme og ofte i grimme plastic-versioner). Men vildt at noget så kedeligt (igen efter min mening) kan blive så originalt og .. fedt i virkeligheden!! Hatten af for opfinderen (som jeg desværre hverken har navn eller data på).
Så frem med hammeren, saven og ... ja what do I know penslen(?) og se at komme igang - søndagen er reddet (og ungerne vil elske dig for det)...

4 kommentarer:

 1. wauv jeg gad godt være sådan en mor, der lige fiksede den slags. Men det er jeg desværre ikke..... Super alligevel at se hvad man kan få ud af ting, der er på vej på genbrugspladsen. Kh stine

  SvarSlet
 2. Hold da så k...! Det er super fedt! Tænk hvis man havde sådan en fantasi! :-)

  Kan kun give dig ret i, at diverse "købe-køkkener" er totalt fantasiløse, tarvelige og i dårlig kvalitet!

  Vi har selv, til jul, investeret i et temmelig dyrt køkken. Rødt retro fremstillet i USA. Dyrt ja, men kvaliteten er i top! Det ligner "mere" et rigtigt køkken, end andre vi har kigget på - hvilket jeg tror på, højner interessen hos de små :-)

  Vi har købt "rigtige" små gryder, bestik og redskaber - og har gemt rigtige dåser, mælkekartoner,bøtter,beholdere fra rigtige fødevarer (vi har selvfølgelig gjort dem rene!) Og min datter har ikke leget med andet siden hun pakkede det op juleaften .-) Så helt klart den bedste investering vi har gjort:-)

  Men ja, sikker mange penge man kunne spare hvis man havde sådan en fantasi - og hvis ens hænder var skruet ordentligt på :-) Samtidig med,at man så ville få noget helt unikt!

  Meeen, man kender vel sine begrænsninger! :-)

  SvarSlet
 3. jubiii - en af mine yndlings butikker online... nu som blog!! Er KLART fast læser fremover ;0)

  SvarSlet