tirsdag den 17. august 2010

Sebra efterårs nyheder ...


For en god uges tid siden lovede jeg jer lidt mere update på Sebra og hvad der kommer i de næste måneder.Jeg snakkede med Sebra-pigerne i adskillige timer i løbet af messen både for at bestille tingene hjem - lure lidt ekstra på de (få) ting, som jeg ikke har bestilt og i det hele taget bare for at hygge og snakke lidt med dem. De er nemlig lige så søde og sjove som Sebra-designet giver udtryk for.
Jeg kan kun sige, at der snart kommer VIRKELIG mange ting!! Udover de allerede omtalte nye "limited edition" senge, de skønne hylder og den fantastiske flamingo (som om muligt er endnu mere uimodståelig i virkeligheden end på billederne - bl.a. er den god til at vrikke med halsen og lave hårkunstner), kommer der jo selvfølgelig en masse andre skønne ting: nye stabelklodser med skønne dyr på, nye wallstickers (også som højdemåler), puder - også til gulvet, flere "dots"tæpper i skønne farver, hæklede sengetæpper (også et enkelt til en stor seng), hæklede knager i forskellige størrelser (DE er VIRKELIG skønne og helt, helt unikke!!), festligt melamin til drenge og piger, skønne rangler, musikuroer, den smukkeste dukkevogn i en nærmest hindbærrød farve og mange, mange flere ting.
Jeg har taget en masse billeder derinde, så du selv kan få lidt syn for sagen. Meget utraditionelt havde de delt standen og med de mere tøsede farver på forsiden og drenge-farverne på bagsiden (selvom mange af farverne sagtens kan gå til det ene og det andet køn). Vi starter med at modtage nogle af varerne i denne uge og fra i morgen aften kan du finde en lilla dukkevogn i rattan, en blå trækvogn i rattan, fine hæklede tøjbøjler i flotte farver og alt sengetøjet og sengerandene i den nye "cars and castle"-serie.

søndag den 15. august 2010

Katvig på CPH


Vi har nu haft Katvig i godt et års tid - og vi er super glade og tilfredse med mærker (og kan mærke at det er kunderne også). Ikke bare laver de nogle rigtig fine ting i flotte farver, men det jeg synes er næsten mest tiltalende er deres kæmpe pioner-arbejde for at gøre hele produktionen økologisk (de er nu op på nogle 90% !!!) og arbejder ivrigt for at fremme en bæredygtigt produktion, arbejdernes forhold og for at mindske miljøbelastningen, CO2-forbrug etc. Et kæmpe, kæmpe stykke arbejde, som jeg nok skal skrive nærmere om senere....
På den netop overståede messe var vi flittige besøgende på deres stand og fandt frem til nogle rigtig spændende ting.
Til foråret kommer der ikke så meget nyt sengetøj (faktisk kun et sæt til piger), men til gengæld kommer der masser af tasker i alle afskygninger - pusletasker (som ligner og sagtens kan bruges som sportstasker), 2 størrelser rygsække, indkøbsnet i flere farver, liggeunderlag,forskellige tæpper til børnene, hagesmække, spisesmække, suttekæder og meget mere.
Som noget helt nyt er vi nået frem til, at vi også skal til at forsøge os med lidt af deres tøj. Der kommer flere modeller i vanlige friske farver til drenge og piger. Du vil både kunne finde t-shirts med lange og korte ærmer, undertøj, heldragter, body'er og suits, en enkelt kjole osv. Vi har valgt nogle af de mere basis-agtige ting (de fleste i den populære serie fra sidste år "single print"), som eks. er ensfarvet med tryk på maven, men selvfølgelig sniger der sig også nogle af de kendte striber med ind. Vi kommer til at kunne præsentere tøjet både i butikken (der forhåbentligt åbner om ca. 2 mdr) og på nettet.
Jeg glæder mig personligt virkelig meget til at præsentere tøjet og er spændt på, hvad I siger.

lørdag den 14. august 2010

Nyt mærke ... længe ventet...


Der har egentlig aldrig været den store tvivl om, at Blafre skulle have en plads hos Minimums. Det er mere end 2 år siden at vi så dem første gang, og vi er nu på krammestadiet, hver gang vi mødes på messen (og dét selvom vi aldrig har købt noget af dem før = meget venlige mennesker). Men det er nu ikke kun fordi de er overordentlige venlige, at vi har lyst til at investere i deres fantastiske brand. De har en sjældent set gennemført retrostil, der har sit helt eget unikke udtryk og selvom det aldrig har været ringe, ser det bare ud til at blive bedre og bedre. Det vil sige at de finder på flere og flere smarte ting og flere flotte design, end man tror er muligt.
DERFOR har vi taget dem ind her til efteråret!
Nu kommer der nemlig også sengetøj i de mest fantastiske farver (selvfølgelig i baby, junior og voksenstørrelse)sammen med puder, bøger, aktivitetskalender, madkasser og kasser i flere designs og størrelser til drenge og piger osv.
Mønstrene er med de allestedsværende, men ultrasøde ugler og hjorte, men også søde motiver som fugle, egern, robotter og traktorer har fundet vej til det Blafre'ske univers.
Vi regner med at varerne er inde i slutningen af oktober.

CPH - en coooool messe ..!


CPH Kids startede sidste år som en slags udbryder fra den store CIFF Kids messe. Her er stedet, hvor man har mulighed for at købe (STORT!) ind til butikken. Som andre dele af modeugen er messen kun for indkøbere og altså ikke for menig publikum, men undtagelsen er dog, at der er udloddet ca. 200 billetter til de første ja ... 200 sultne fashionistaer/børne-mødre og fædre, der møder op ude i Tapperihallerne tæt ved de store elefanter. Billetterne koster 50 kr. og der er adgang søndag fra kl 15-17.
Jeg vil lige komme med et par inspirationsbilleder, så I kan se, hvad det drejer sig om - også hvis I er en af de 200-heldige (fik desværre ikke taget helt så mange stemningsbilleder som forventet), men tror godt at I kan få en fornemmelse. Der var sindsygt mange spændende og flotte stande - forsøger at skaffe flere billeder af dem.
Vi fik handlet rigtig, rigtig meget og der er meget spændende nyt i vente - både nu til efteråret og senere på foråret/sommeren. I løbet af de næste uger skal I nok få forsmag på, hvad der venter. Lige nu kan jeg løfte sløret for at der bliver tænkt meget i (fysisk) butiksbaner samt i tøj.

torsdag den 12. august 2010

Foråret 2011 på CIFFKIDS


Jeg er ikke den store mode-ekvilibrist, så jeg vil ikke forsøge på at gøre mig klog på det kommende forårs trend, men derimod hellere vise jer et par billeder. For mode er efterhånden snart blevet en videnskab ik???

Hvert halve år har CIFFKIDS et utrolig flot og velkreeret show med et par håndfulde fantastiske børn, der hopper, danser og viser sig frem til den store guldmedalje. Show'sene er helt spektakulære og man kan slet ikke lade være med at lade sig rive med af de entusiastiske børn, der rocker til tidens hotteste musik. Tilsidst ender man nærmest med at stå med tårer i øjnene og blive helt rørt over hvor dygtige de små poder er. I foråret (der skulle vise efterårsmoden 2010) var det et Michael Jackson inspireret show og hold da ...., hvor kan de danse de børn. Det samme gjorde sig gældende denne gang. Jeg fortryder imidlertid bittert, at jeg ikke fik taget et videoklip til jer, men jeg håber på at få det organiseret senere på ugen.
Så I må nøjes med billeder lige pt.
De gennemgående farver var igen coral - men denne gang mere over i den pink skala (hvor den i år har været mere orange), hvid og sand - specielt til drengene, sort til drenge og piger (spec. accessories). Igen var lilla præsenteret omend i en mindre dosis end de tidligere år - dette forår er nuancen en skøn, frisk syrenlilla. Mange "sorbet"-farver, som jeg vil kalde dem, var også til stede - ABSOLUT mine ynglingsfarver i fremtiden. Det var farver som soft lyserød og lysegul, den tidligere nævnte syrenlilla og douce mintgrøn - skønne og elsk-værdige. Masser af striber i grå, sorte, blå og coral/røde nuancer, store mønstre var der også en del af spec. på bukserne, pallietter og glimmelyre på sko, hårspænder, toppe og nederdele, solbriller med cool spejleffekt (=ganske uimodståeligt på en sej unge), gladiatorsandaler og klipklappere i lidt mere hidsige farver (som eks. højglans coral). Dertil var der strøet stjerne ud med løs hånd over det hele (så stjernen er altså kommet for at blive i et par sæsoner endnu).
Men kig på billederne og bedøm selv .... Jeg synes i hvert fald, at et spændende forår venter os!

søndag den 8. august 2010

Drappa Dot ... skønt pigetøj


Nu er efterårets nyheder ved at komme ind og det er altid med spænding, at vi venter på tøjet. Både fordi det er mere end svært at huske, hvad der præcist blev bestilt for mere end ½ år siden (medmindre man selv har taget billeder, katalogerne viser hele kollektionen - hvad de nærmest aldrig gør, osv.). Men spændingen skyldes selvfølgelig også, at det både er med en hvis gru og nysgerrighed at kollektionen logges på og præsenteres for jer. Hvordan bliver den modtaget, hvad synes I om stilen, farverne, designet?
Jeg håber selvfølgelig at høre lidt kommentarer til, hvad I synes om Drappa Dot? Drappa Dot er et forholdsvist nyt mærke hos Minimums - det er kun den 2. sæson, at vi har varerne, men mærket har eksisteret i flere år og har ændret sig en del undervejs. Eksempelvis er det nu kun pige- og dametøj, der designes, hvor der tidligere også var en drengekollektion.
Udtrykket hos Drappa Dot er meget feminint og nærmest poetisk med smukke mønstre og flotte detaljer på tøjet eks. en lille flæse, pompom'er, en farvet kant i kontrastfarver. Farverne bevæger sig i de lidt mere varme, støvede og dæmpede nuancer uden at blive for tutte-nuttet. Selvom tøjet er fint er det helt klart meget brugbart design i slidstærke materialer.
Vi har netop fået 1. sending ind med en masse strik til efteråret bl.a. vest, cardigan, hue og en sød, sød poncho. Der er også kommet heldragter, leggings og undertøj (men den ene heldragt og undertøjet kan du endnu ikke se, da vi lige skal have taget billeder). Den sidste (men kæmpestore) sending kommer midt i september, så der er stadig en masse godt i vente.....

onsdag den 4. august 2010

TSSSSYYYY ... hemmelige nyheder fra Sebra ....


TSSSYYY ... det er rigtigt, dette er faktisk lidt en hemmelighed (men ikke meget længere).
Jeg ved jo at der er rigtig mange hard-core SEBRA fans derude og selvom vi har ventet længe på det helt nye sengetøj "cars and castles" (der jo kommer om godt 3 uger) er det samtidig lidt spændende at se, hvad der venter ude i fremtiden (læs: i løbet af efteråret og frem). Mon der er nogle der er nysgerrige?
Selvom nyhederne ikke helt er offentliggjort endnu - har jeg fået lov til at snuppe et par billeder og vise jer, hvad I skal forvente af spændende nyheder fra Sebra i den kommende tid.

Først og fremmest kommer den populære Kiliseng i 2 nye flotte farver. Denne gang er "Limited edition" udgaven flot sart turkisblå og smuk frisk lysegul. Det betyder samtidig, at det lakker mod enden med den mørkeblå og mørkelilla udgave.
Du vil også kunne finde større tæpper af de populære "dots"- gulvtæpper, patchwork-lignende hæklede sengetæpper, Skønne, skønne nye puder med print, fine rangler, musikuroer og tøjdyr (bl.a. den skønneste flamingo, som er helt igennem uimodståelig!!!!). Der kommer også et nyt men lidt mindre hyldesystem - de kommer til at ligne en mellemting mellem de almindelige Sebra hylder og det store hyldesystem. Jeg er sikker på, at de bliver supergode på børneværelserne.
Der kommer jo selvfølgelig mange flere ting ind, men tænker at billederne må tale lidt for sig selv og så må I høre om resten, når jeg har været inde på CPH-messen om 1½ uge og mærke og bestille. Men SÅ skal jeg nok sørge for yderligere information til de interesserede.

mandag den 2. august 2010

UDSALG og nyheder ....


Udsalg og nyheder hænger somregel sammen - der skal sælges ud af det ene for at gøre plads til det andet.
Udsalget har allerede været godt i gang i en måneds tid nu, og der er ved at være tyndet godt ud i det. En del af tilbuddene som eks. Pinocchio-tæppet, flere ting fra Sebra, sengetøj fra Småfolk etc. udløber søndag d. 8. august, så hvis du er lun på nogle af disse ting, er det ærgeligt ikke at slå til, mens du stadig kan spare lidt cool cash. Men bare rolig - udsalgskassen når IKKE at blive tømt af den grund.

Nyhederne er allerede så småt ved at komme ind. I denne uge er Sebra og Bystroom kommet med fine, fine ting. Vores "nyheds-kasse" har længe irriteret mig, fordi den hurtigt bliver stor og er svært at hitte rundt i, hvis man kun lige er interesseret i det sidste nye. Vi kan desværre ikke ændre set-up'et på systemet, så den tager alt med i alfabetisk rækkefølge - det kan betyde, at du skal igennem en hel del sider for at holde dig up to date. Men frygt ej mere ... vi har netop lanceret en mulighed, der gør det lidt nemmere for dig lige at poppe ind og holde øje. Fremover inddeler vi nyhederne i måneder, således at du nemt kan klikke ind på eks. august for at se alt det, der er kommet ind i denne måned (eller i en af de foregående måneder, hvis ikke du - endnu - er blevet Minimums-afhængig og skal have det ugentlige fix). Vi satser på at have 3 måneder at vælge imellem, men der går selvsagt lidt tid før du kan opleve dem alle :-) Med tiden sletter vi helt den store boks, hvor det hele fremgår efter alfabetet. Og det var alt for Nyhederne-update ....