søndag den 8. august 2010

Drappa Dot ... skønt pigetøj


Nu er efterårets nyheder ved at komme ind og det er altid med spænding, at vi venter på tøjet. Både fordi det er mere end svært at huske, hvad der præcist blev bestilt for mere end ½ år siden (medmindre man selv har taget billeder, katalogerne viser hele kollektionen - hvad de nærmest aldrig gør, osv.). Men spændingen skyldes selvfølgelig også, at det både er med en hvis gru og nysgerrighed at kollektionen logges på og præsenteres for jer. Hvordan bliver den modtaget, hvad synes I om stilen, farverne, designet?
Jeg håber selvfølgelig at høre lidt kommentarer til, hvad I synes om Drappa Dot? Drappa Dot er et forholdsvist nyt mærke hos Minimums - det er kun den 2. sæson, at vi har varerne, men mærket har eksisteret i flere år og har ændret sig en del undervejs. Eksempelvis er det nu kun pige- og dametøj, der designes, hvor der tidligere også var en drengekollektion.
Udtrykket hos Drappa Dot er meget feminint og nærmest poetisk med smukke mønstre og flotte detaljer på tøjet eks. en lille flæse, pompom'er, en farvet kant i kontrastfarver. Farverne bevæger sig i de lidt mere varme, støvede og dæmpede nuancer uden at blive for tutte-nuttet. Selvom tøjet er fint er det helt klart meget brugbart design i slidstærke materialer.
Vi har netop fået 1. sending ind med en masse strik til efteråret bl.a. vest, cardigan, hue og en sød, sød poncho. Der er også kommet heldragter, leggings og undertøj (men den ene heldragt og undertøjet kan du endnu ikke se, da vi lige skal have taget billeder). Den sidste (men kæmpestore) sending kommer midt i september, så der er stadig en masse godt i vente.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar