tirsdag den 20. juli 2010

Bare lige en fantastisk ide .....


Endnu et billede jeg slet ikke kunne stå for - nemlig et über cool't værelse fra Sverige (de kan jo et eller andet de svenskere). Måske det er bare den kendte lyse, enkle, skandinaviske stil, der er så nem at genkende og forholde sig til?

Egentlig var det bare enkeltheden på børneværelset, som jeg synes, at I skulle se og så selvfølgelig den helt fantastiske kommode med påmalet elefant på. Sikken en forandring det kan skabe, at man laver noget utraditionelt på et møbel - om man så maler, klistrer eller finder en passende wallsticker er egentlig underordnet. Bare motivet og farven passer ind til omgivelserne og det øvrige interiør som her, hvor den røde farve går igen fra kommoden til gulvtæppet, puderne og den fine Katvig-taske der hænger på hjørnet af køjesengen.
En wallsticker kunne sagtens bruges og der findes både store og små, så man kan vælge mellem et stort dominerende motiv eller flere små lette på de forskellige skuffer. Fordelen med wallstickers er også, at de kan fjernes igen, når møblet (eller væggen) trænger til at blive frisket op eller motivet ikke længere er aktuelt og populært.
Gulvtæppet og puden kunne sagtens være noget fra Ikea, mens den søde kaninlampe er fra tyske Heico (som vi også har i butikken).
Billedet er venligst lånt fra bloggen Sjoe sjoe.

1 kommentar:

  1. lækkert værelse! - har selv lige lavet baby værelse :)

    Og synes det er en fed ide med den elefant på kommoden :D

    SvarSlet