torsdag den 18. marts 2010

Flotte nyheder fra NOVA STAR ....


SÅ er det populære svenske mærke Nova Star også kommet med deres seje forårs/sommertøj til både drenge og piger.
Igen i år har vi taget et bredt udvalg ind og kan præsentere både sweatshirts, træningsdragter, bukser, langærmede t-shirts, en enkelt nederdel samt den lækre vest. Specielt Nova Star's bukser har været meget populære i de sidste sæsoner på grund af den vanvittige gode kvalitet og fordi de sidder suverænt godt på børnene. Bukserne er lavet som baggy-jeans, så de ser cool ud og sidder og "hænger" lidt. Om maven er der en bred elastik, så de sidder fast - selv på de meget slanke børn. Netop elastikken gør også, at det er rigtig nemt for børnene at få bukserne ned, hvilket er rigtig dejligt i forbindelse med at de lærer at tage tøj på, eller når de smider bleen og selv skal nå på toilettet.

Vesten har også været uhyre populær sidste forår. Den er nu også virkelig lækker med dejlig tykt fleecefoer inden, god kvalitets-lynlås og varme, forede lommer. Super dejlig her til foråret med en fleecetrøje eller tyk sweatshirt under eller bare som den er til sommer.

Træningssættene og trøjerne er også virkelig fine - jeg synes at det er specielt dejligt at de har ribkanter ved alle lukninger, så tøjet sidder til og børnene kan holde varmen. Men igen gode lynlåse, og lækker, lækker kvalitet. Som vanligt har der også sneget sig en nederdel, et par shorts samt en fin kjole med til sommerens varme dage (selvom nederdelen nu også ville være sød med et par leggings under).
Med Nova Star får sejt, cool designet streetwear i super kvalitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar