søndag den 21. marts 2010

Drappa Dot here I come .......


Jeg må indrømme, at jeg eeeelsker de nye farver fra Drappa Dot: lys koral/fersken, frisk turkis, flot klar lilla, sølvgrå og shiny denim. Uuuhhm, man får lidt fornemmelsen af sol, sommer og .... sorbet. Dét er egentlig det tætteste jeg kan komme på farverne (især den fersken-farvede), for de vækker i dén grad en længsel efter sommer.
Prøv bare at se den lilla "purple poplin" serie - den var ganske umulig at stå for og jeg er bare så spændt på, hvad I siger til den. Der er både kjole, top og bukser med samme mønster. Men kjolen, bukserne og sommerdragten i velour er heller ikke helt uden evner (og har været en bestseller i flere sæsoner).
Endelig er der også den skønne lilla heldragt - ikke i den mørke lilla farve, som vi snart har set på i flere sæsoner, men i en rigtig frisk og nærmest klar lilla. De super lækre bomuldkjoler hører også til nogle af mine favoritter - en i coral og en i turkis (og så har kjolerne sølvstriber - mon ikke der er nogle små frøkener, der vil sætte stor pris på det?)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar