mandag den 14. december 2009

Farveorgie fra Smallstuff


Ja, intet mindre kan vist gøre det. Vi fik i sidste uge det sprit-nye design ind fra Smallstuff og vi elsker det. Alle de stærke farver, cool'e design og fede kvaliteter er simpelthen ikke til at stå for.
I en af deres nye serie (ja, der er ikke mindre end 4 nye denne gang) er der den flotteste røde farve kombineret med hvide stjerne og multi-striber i alverdens forskellige farver. Ikke mange børne-firmaer tør kaste sig ud i så dristige farve-kombinationer, men Smallstuff slipper heldigt fra det - og det sælger allerede virkelig godt må jeg sige.

Andre flotte kombinationer er den klassiske brune og hvide samt lilla og hvide, men også i en opdateret udgave, så sengetøjet nu er vendbart med forskellig mønstre på hver side - en sjov lille detalje. Selvfølgelig er der også en "drenge"-pendant til den røde - nemlig i grøn. Rigtig flot græs-grøn.
Som noget helt nyt er Smallstuff også begyndt at producere tyk-polstrede sengerande i en fed kvalitet, onesize der passer til de fleste børnesenge. Du vil også kunne finde søde elefanter, suttekæder, barnevognsophæng mm. der passer flot ind i farverne til det øvrige interiør.


Den lille røde dukkeseng fortjener bestemt også at blive fremhævet - mere 70'er nostalgisk kan det vist ikke blive .... Jeg er i hvert fald helt syg med farven og tænker at det er dejligt, at der endelig kommer noget andet end lyserødt og lilla til børneværelserne.
Måske har Smallstuff også produceret de cool'este rangler med vaffelis, doughnut og muffins. De er i hvert fald slet ikke til at stå for .....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar