mandag den 5. november 2012

Nova Dawn tapet - farverig hyggespreder ...

Tapeter er blevet min nye svaghed - simpelthen. Jeg kan slet ikke stå for dem - de skønne farver, mange mønstre, lækre kvaliteter og utallige anvendelsesmuligheder overvælder mig i dén grad. Netop det, at der er muligheder - noget at vælge imellem tiltaler mig. Isak har lavet nogle af de skønneste tapeter - der er et af dette års store hit. Tapetet Nova Dawn er virkelig populær blandt vores kunder og meget fremme i medierne. Både farverne og harlekin-mønstret rammer tidens trend og er gode til at skabe hygge og varme på værelset. Netop børneværelserne passer godt til dette tapet med det flotte store mønster på en enkelt væg og ofte mange farver rundt om i værelset. Eller hvad med at skabe et lille privat hyggerum som på nedenstående billede??
Og så er Nova Dawn meget tøset, med de fine lyserøde tern uden at blive alt for prinsesse-agtigt. I de sidste par år er den store DIY-bølge skyllet ind over os og det er blevet super hipt og trendy selv at tapetsere alt fra møbler (kommoder, taburetter, borde, stole) til vægge og sættekasser. Og det er da også en super fed og nem måde at få sit helt eget unikke udtryk, som er customized og passer præcis ind i farveholdningen og stemningen i ens bolig. Samtidig er det en fed måde at være kreativ på - evt hygge sammen med børnene, hvis de er store nok. Nogle tapeter er så fine, at man sagtens kan sætte et stribe i glas og ramme. Og det fungerer super godt synes jeg, bare se billedet her:
Tapet kan så let som ingenting ændre udtrykket i hele boligen, hvis det er placeret korrekt. Og det er den nemmeste måde at skabe både fokus og stemning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar