tirsdag den 9. november 2010

Blærede børneværelser ...


Fantastisk inspiration eller fuldstændig urealistisk?? Du må vælge. Måske disse værelser er begge dele - både inspirerende og uopnåelige. Jeg er bare forbløffet over så meget "zen", de udstråler (og straks lurer jeg på, hvor alt det grimme plasticlegetøj, tingeltangel, dikkenoter er gemt henne?? For man kan da ikke ..... det må simpelthen være UMULIGT at leve så rent og pænt med børn??!). Men selvfølgelig kan meget lade sig gøre hvis man har rengøringshjælp og lign... og stylister/indretningsarkitekter til at "hjælpe" med at designe værelset.
Selvom jeg har alverdens dejlige møbler i butikken, synes jeg stadig, at det har været svært at lave to børneværelser (oven i købet et til en dreng og et til en pige,så mulighederne er der da..). Jeg samler stadig mod sammen til at vise jer billeder af værelserne (men der stikker stadig ledning ud af væggen, mangler paneler osv.). Det kommer nok en dag...
Jeg formoder, at de fleste af de her blærede værelser er fra udlandet og at der formentlig i en eller anden udstrækning har været en eller anden form for stylist ind over.For hvor mange i Danmark bruger stylist/indretningsarkitekt - og så til et baby/børneværelse?? Helt ærligt - jeg har ingen i min bekendskabskreds, der har brugt dem, men der må da være nogen?? For de er da ikke farlige vel?? Kommer højst med et par ideer eller 10, som man ikke selv havde tænkt over (jaja, det kan også gå hen og blive lidt provokerende, men det er jo det de er blevet betalt for for søren da også?)

Anyway .. good job everybody ... jeg elsker virkelig de her værelser på hver deres måde og for hver deres facon og udtryk. Værelset i finer - synes jeg - er helt unikt. Kan godt lide den rolighed, der er i det og møblerne nærmest flyder sammen uden at have nogle grænser. "Mountain room" med fotostaten med bjerge, skovsø og nåleskov er ikke mindre end imponerende sammen med den super-kreative svævebane og lampe og stol i pang-farver.

Værelset fra Berlin er en drøm - hvor sejt er det ikke lige med de hvide farver og skarpe blå, gule, orange og grønne kontraster? Hvor hyggeligt må det ikke være at have sådan en seng (med egen overkøje), spændende glug-huller og flotte farver, der skaber hulestemning??.
Det sidste værelse jeg vil vise jer er "det hvide værelse" som jeg er helt fjollet med - der er en hel del af mine favoritter - fabriksvinduer, hvidt, hvidt, hvidt og lidt eames knager, Hay Pinocchio-tæppe og heico lampe til sådan lige lidt nonchalant og henkastet at skabe blikfang og spændende farveklatter.
SUK ... ikke alle lever sådan, drømme kan man altid og så er det ellers frem med kreativiteten (nød lærer jo nøgen kvinde at spinde ik?).

søndag den 7. november 2010

Ani-Mal - Vi har fået både aber og ugler ude på lageret ....


På messen i august bogstavelig talt faldt jeg over nogle søde og lidt sjove puder fra Ziestha/ Ani-mal. Puderne er noget anderledes end hvad vi ellers har inde med deres mange spraglede farver og mønstre, men de har det kæreste udtryk, som ikke er til at stå for.


Uglepuder har vi i mange afskygninger efterhånden, men abepuden er nytænkende og helt unik. De er afprøvet på ungerne her i huset og vakte stor lykke. Puderne har forskellige finurlige udtryk, nogle let undrende, andre uskyldige, mistænksomme og fjollede. Men jeg tænker, at det er nemt at tolke på deres udtryk, bygge videre og fortælle historier om dem. Meget sjovere med en dukke, der "bliver levende" (lidt ligesom fingerdukker).
At puderne tilmed er superbløde, så man har svært ved at lade være med at røre og kramme dem, gør ikke sagen meget bedre...