onsdag den 17. februar 2010

Nyt Småfolk sengetøj .....


Så er Småfolk igen kommet med nyt spændende sengetøj og denne gang i rigtig mange flotte farver .....
Selvfølgelig har vi taget baby-, junior-, og voksensengetøj hjem i alle farver, så du har lidt at vælge imellem. Der er bla: pink, lilla, blå, rød, grøn mfl... Printet er det samme som forrige kollektion - farvede æbler på hvid baggrund. Sidste gang var de RIGTIG populære, så nu håber jeg at vi har taget rigeligt hjem ....
Sengetøjet lukkes i bunden med trykknapper, som rigtig mange har efterspurgt - rigtig dejlig detalje så dynen ikke kryber ud i nattens løb.
Mon ikke der skulle være en farve til ethvert værelse?

Sneak peak på Ciff ....


Mange spørger hvordan der er på messerne - altså de store "indkøbsmesser", hvor vi ofte køber mange af vores varer. Mit svar er: ganske stort og ikke altid lige hyggeligt i virkeligheden (selvom diverse mærker bestemt gør deres for at slå krumspring og gøre det så spændende og interessant som muligt). Men alligevel er der en sælsom stemning over det - det syder og bobler jo af spændende, nye ting og sager, og jagten går ind, for hvad kunne være interessant at prøve af og præsentere for kunderne i den kommende sæson? Jeg synes, at man i hvert fald altid går derfra i opløftet stemning og bare GLÆDER sig til det næste halve år indtil tingene kommer (og indtil næste messe kommer).


I år var der to messer i København CIFF og CPH - begge havde bestemt noget rigtig godt at byde på. Jeg har desværre kun fået taget billeder inde fra CIFF i denne omgang(fordi kameraet var optaget den anden dag af fastelavnsfesten i børnehaven).
Jeg tror, at vi hos Minimums måske kommer lidt lettere over det end mange andre, fordi vi somregel ikke sidder i timelange møder og skal vælge kollektioner ud. Joo, vi har da lidt tøj og får helt sikkert mere og mere ind, så vi snuser lidt til det. Men møbler ...... det er ligesom lidt mere håndgribeligt ;)

Du får lige et billede af en af de ting, vi venter ind i løbet af august - for de er da slet ikke til at stå for vel??

mandag den 15. februar 2010

Kilisengen fra Sebra ... Limited edition


Måske en af de mest fantastiske senge, der nogensinde er lavet til børn. Jeg er sikkert på at du kender den - om ikke andet så tror du måske, at du kender den, fordi den i formen minder så meget om den berømte Junoseng eller Lille Per seng, som den også bliver kaldt i folkemunde. Det er dog på ingen måde den samme seng - Kilisengen bliver produceret af danske Sebra og er helt ny-designet.

Sammen med designet er sikkerheden selvsagt meget vigtig - derfor er der lavet en række foranstaltninger på sengen, så den lever op til de højeste krav. Bl.a. er endestykkerne forsynet med plexi-glas, således at fingre og især små tæer ikke kan komme i klemme og finde afsæt til en springtur over gærdet. Sidestykkerne er forsynet med magneter, så de sidder bedre fast og ikke er i risiko for at falde ned, ligesom de kører i en indfræset rille i siden, så alt passer sammen som hånd i hanske. Naturligvis har tremmerne den anbefalede afstand, så der ikke er risiko for at barnets hoved kommer i klemme.

Som en anden praktisk ting kan babysengen trækkes ud til juniorseng, så den kan bruges helt fra fødsel til 6-8 års alderen. Når den bruges fra fødslen er det en god ide at skærme sengen af med eks. en tyk sengerand, så baby føler sig tryg. Sengen måler 70 x 110cm som alm. babyseng / tremmeseng og 70 x 150 cm som juniorseng.

Sengen er lavet i birketræ i de baltiske lande og malet med giftfri maling. I flere år har den eksisteret i klassisk hvid, men kom sidste år også i natur-bøg og i sort. I år kommer sengen i begrænset oplag - som limited edition model - i moderigtig mørk lilla til pigerne og flot kobolt blå til drengene. Farverne passer naturligvis som altid ind i Sebra's kollektion af sengetøj og tilbehør, legetøj og interiør og kan ikke undgå at gøre sig flot på børneværelserne. Designmæssigt ses sengen ofte i boligblade og livsstilsreportager fra ind og udland.

Hos Minimums har vi som hovedregel altid alle sengene på lager og kan sende afsted med et par dages varsel. Sengene kommer normalt med fragtmand, men i Hovedstadsområdet og Nordsjælland, hvor vi selv holder til kan fragtfri levering sagtens arrangeres.

Forårsfarver hos Sebra ...


Vinteren kan være både hyggelig, men også en lille smule trist med lange mørke farveløse dage, der ligner hinanden .... Når vi kommer hen på denne tid af året trænger jeg VIRKELIG til noget sol og sommer (som nok 90 % af Danmarks befolkning). Derfor er det kke svært at lade sig rive med og være begejstret for de fantastiske nye farver, der kommer ind fra Sebra: koralrød, turkis, mintgrøn, koboltblå, lilla, lyserød m.fl. Der er virkelig dømt "Miami-style" på børneværelset og i garderoben dette forår.
Sebra har produceret deres populære hylder og bord/stolesæt i de flotte nye farver, der slet ikke kan undgå at vække glæde og begejstring. Tilmed er bord/stolesættene igen kommet i to forskellige størrelser (og priser). Mange kunder efterspurgte det lille bord, der blev produceret for et par år siden, fordi det passede så fint ind på de mindre børneværelser. Heldigvis har Sebra taget det til efterretning og har tilmed peppet det op med fede farver, så det passer ind i kollektionen.
I løbet af foråret venter vi MANGE flere varer fra Sebra bl.a. ny sengetøjsserie til drengene og pigerne, kufferter, magnettavler, gulvtæpper, dukker, rangler, uroer, wallstickers og meget, meget mere ....

lørdag den 13. februar 2010

Foråret er kommet .....


I hvert fald i butikken, hvor al det nye lækre forårstøj fra Drappa Dot er kommet. Man kan blive ganske fornøjet og i højt forårshumør af at stå med fingrene nede i det - tynde stoffer, fine mønstre, glade farver, flotte prints etc.
Der er mange styles, der er rigtig flotte og spændende og jeg har allerede fået et par favoritter eller to.... Et godt bud kunne være den søde, feminine kjole "purple eyes" med bittesmå lilla "øjne". En virkelig dejlig kjole i flot snit og i den lækreste kvalitet. Dragten til babyer "Japaneese garden suit" er slet heller ikke uden evner - nu ærger jeg mig bare over ikke at have børn i så små størrelser ...
En tredje af favoritterne er helt klart posebukserne "Silver linen", der stumper lidt - min datter suser rundt med dem allerede (hvilket faktisk er ret stort eftersom damen helst ser sig selv gå rundt i kjoler og nederdele). Igen en blød lækker kvalitet, men lidt kraftigere i strukturen. Farven er så fin, så fin - en mellemting mellem meget lysegrå og sølv og så med de fine påsyede stjerner nederst på benet.
Vi har endnu ikke fået det hele ind - resten kommer om ca. 3 uger (deriblandt den fine velour-serie i lys coral og turkis). Så der er stadig lidt spændende at glæde sig til ....