mandag den 28. september 2009

zzzzzz..... hårdt at komme igang igen efter ferien ...

Ingen siger at starten skal være nem (læs: en masse opsamlingsarbejde efter ferien med spontan netadgang, selvom vi havde to aldeles pragtfulde - og muligvis verdenens bedste pakkere til at styre firmaet mens vi var væk). Selvom vi glædede os til at komme hjem på styrepinden igen var det nu også RET fedt at være nede i 30-35 graders varme :-)
Mon det er sundt at slappe så meget af, at man næsten glemmer det hele når man kommer hjem? Jeg har i hvert fald problemer med at huske, hvad der er kommet ind liige før ferien osv, så jeg kan berette lidt om det her (og ikke mindst sende det ud i et nyhedsbrev).
Nå men mon ikke det kommer - skal jo lige op i gear igen :-)

tirsdag den 1. september 2009

Meget er sagt og skrevet om Trunki .....


Og vi har bestemt skrevet vores del af det, men her kommer lidt mere til samlingen.....
Vi har netop fået det nyeste skud på Trunki-stammen ind ad lagerporten - nemlig den sødeste, rødeste mariehøne. Vi har længe ventet på en mere feminin udgave af kufferten, så der var noget for dem, der ikke liige var til meget pink.
Frøken Fin kan ikke undgå at vække glæde hos børnene med de flotte farver og søde udtryk og mon ikke forældrene også kan holde ud at se på den??

For dem der ikke kender Trunki komme her en kort præsentation: Kufferten, der har vundet adskillige designpriser, er designet til at børn kan ride på den, blive trukket på, trækkes med og bæres rundt på. Kufferten har to horn, som børnene kan holde fast i, god "saddel"-siddeform, så de sidder fint fast, 4 brede, stabile hjul, forskellige stropper, så kufferten kan bæres og trækkes af både børn og voksne, samt praktiske inderstropper og lommer, der holder tøj og småting på plads inde i kufferten.
Alt omkring den er sikkerheds godkendt, så børnene ikke kommer til skade, når de bruger den. Kufferten er godkendt som håndbagage i flyveren.

Meningen med kufferten var at den skulle udfylde det kedsommelige tomrum, der ofte er for børn, der venter på fly, bus, tog eller mormor. De skulle have noget sjovt og morsomtat lege med i ventetiden, så turen blev rar for alle. Måske en af grundene til at Trunki er blevet sådan et hit i det meste af verdenen??

Med denne sidste model er vores kuffertsamling nu fuldtallig med kufferter i: blå, pink, grøn, tiger - stribet og mariehøne (rød). Så er spørgsmålet bare at vælge ....