søndag den 17. maj 2009

Se måske lige den her .....


Ja, den her dug fra hollandske Engel kunne jeg simpelthen ikke stå for, så den måtte også hjem på spisebordet. Super praktisk med de der duge med coatede overflader, så de ligner en almindelig dug, men er (plet)vandafvisende og nemme at tørre af.
Vi har fået to forskellige modeller hjem - en med et blomster/tern miks og en med friske røde æbler. De kommer i to forskellige størrelser, så mon ikke der er en der passer?

ENDELIG kom der også bObles, så nu er det hele på lager igen .... De har også været ventet med længsel, specielt de populære træborde i hvid og lime.

Og på mandag kommer vores fine løbecykler fra Kokua i aluminium ... vi kan næsten ikke vente for de er bare så fine ... men mere herom senere..

torsdag den 14. maj 2009

Ikke til at stå for ......



Faldt lige over denne video på youtube og den kunne jeg SLET ikke stå for. Bare musikken til den er guld værd .......
Og sjovt nok, sådan ER børn når de racer rundt på Trunki. Selv når jeg har kufferterne med til udstillinger, så står de slet ikke stille, tror at de får rullet flere km på sådan en weekend - godt at vi har et par godt slidte demomodeller ....

Ohøj ... Afsted til slottet ...




Hold nu lige hestene an - det er først i næste uge at du kan møde os på Danmarks største livsstilsmesse på Ledreborg slot fra torsdag d. 21. til søndag d. 24., så der er masser af tid til at pudse rustningen og køre batteriet i stilling.
Vi står - selvfølgelig - alle 4 dage lige midt på den skønne allé ved cafeen og skuer ud over folkemængden. Vi tager selvfølgelig en masse ting med - hvad ved vi ikke helt endnu, men vi lover at det nok skal blive spændende ..... Problemet er bare at vælge (sådan er det altså også for mig, selvom jeg går omgivet af alle de skønne sager hele dagen), så det bliver nok en skønsom blanding af noget nyt, noget helt nyt, lidt gammelt, gode tilbud og uimodståelige fristelser ....
Mon ikke vi slæber en del Sebra, Smallstuff, bObles, Giddy Giddy, wallstickers, flag osv med?
Vi får se - går i hvert fald ind i planlægningsfasen fra nu af .....

Uuhhhh, vi glæder os ... Håber på godt vejr, må hellere gå ud og sende flokken af mariehøner afsted ...

Mens vi venter ......


Ja, så er det med at væbne sig med tålmodighed ..... Vi sidder og venter på opfyldning af de fede skummøbler fra bObles, der kan være her anytime. Vi har endda også fået reddet os de sidste få stykker af de sjove træborde- og stole i hvid og limegrøn, der ellers har været fuldstændig udsolgt. Der kommer også lidt af den limegrønne serie tumlemøbler ind, så det glæder vi os til at se responsen på .... Al ting kan jo ikke gå op i pink, blå og lilla!

De fede nye ting fra Smallstuff's nye kollektion er lige landet, så der venter vi bare på billeder før vi kan oprette dem i shoppen ..... Men så kan vi jo lege lidt med de seje strikkede fodbolde, de usædvanlige streamere (eller strimler hedder det vel på dansk) - bliver nærmest helt nostalgisk af dem ...... hvem har ikke som barn danset rundt med et flagrende bånd i vild forvirring om sig i håb om at ligne de fantastiske gymnaster, der danser rundt med tøndebåndene til OL! Nu er der en chance for at det bliver (og kommer til at se) lidt mere organiseret (ud)?