mandag den 6. december 2010

Minimums .... nu som butik


Så fik jeg endelig lidt til til at tage billeder af vores nyåbnede butik. Super stolte er vi og slet ikke til at skyde igennem....
Onsdag d. 1. Dec åbnede vi den fysiske afdeling af Minimums og det blev fejret med fest og farver. Hele eftermiddagen og et par dage frem havde vi vin, Asti, sodavand, kransekage, gulerødder, frugtstænger og selvfølgelig en mase gode tilbud til at fejre åbningen med. En hel del venner og bekendte og mange kunder havde fundet vejen frem (selvom skiltene endnu ikke er kommet op grundet den megen sne). Jeg var så tilpas værtinde-agtig, at jeg selvfølgelig ikke fik taget billeder undervejs, så I må nøjes med dem af selve butikken.
Vi bryster os af ikke at være en regelret strøgbutik - vi kalder det en "lager-butik" fordi meningen er, at det ikke skal være helt så "fint" som i en gågade, men stadig lidt råt og rodet som på et lager. Desuden ligger butikken ude i industrikvarteret - simpelthen for at vi kunne få nok plads! Der er jo stadig en hel webshop at tage sig af.
Helt utrolig er det, at selvom man går på lageret hver dag, bliver vi alligevel overraskede over, HVOR mange ting der alligevel er. Utrolig meget har bare været pakket ned i papkasser og ligget lag på lag, så tingene aldrig er kommet frem i dagens lys andet end når de skulle sendes ud (nogle ting har endda været helt glemt i en mørk papkasse). Men når de så kommer op på hylder, knager osv, så fylder det gevaldigt!

Vores åbningstider kommer til at hedde: man, tirs, tors, fredag fra 10-16, onsdag fra 10-18. De næste 2 lørdage d. 11 + 18/12 har vi også åbent fra 10-15 i anledningen af julen.