torsdag den 30. september 2010

Sebra bliver bare bedre og bedre ...

Jeg tænker på Sebra som på en rigtig god overgangsvin ... det bliver bare bedre og bedre og bedre jo mere årene går .... Nu har vi fulgt Sebra i flere år og været forhandler i godt 2½ år, og jeg tror ikke, at jeg kan huske et andet af vores mærker, der har udviklet sig så voldsomt på kun 2½ år. Bevares de har altid lavet rigtig dejlige ting i skønne farver og kvaliteter. Hele staben omkring Sebra er meget ærekære overfor mærket, sender kun noget ud, der er 100% i orden og de er altid intereseret i at høre feedback på deres produkter for at udvikle dem og gøre dem endnu bedre.
Sortimentet er på det nærmeste eksploderet i de sidste sæsoner og omfatter nu en stor del legetøj til store og små, tøjdyr, spisesæt i melamin og naturligvis en masse interiør i alle afskygninger: lamper, gulvtæpper, plaider, puder, gulvpuder, sengetøj, sengerande, ammepuder, puslepuder osv, osv. Noget af det aller mest populære er helt klar deres træmøbler i flotte farver med både hylder, bord/stolesæt og den legendariske Kiliseng, der altsammen passer sammen.
Farver og designs skifter flere gange om året og nu er det sidste skud på stammen netop kommet.
Jeg synes personligt, at det er nogle fantastiske farver, Sebra har fundet frem til denne gang: pink, grøn, gul, turkis, blå i forskellige nuancer. Et herligt design med sjove, skøre dyr, flotte farverige racerbiler på banen og i pitstop og det smukke naive landskab med ugler, ponyer og fugle.
Meget mere er i vente men indtil videre er det bare med at nyde de flotte nye wallstickers, puder, kufferter, arkivmapper til børnenes tegninger, stabelklodser mm.

onsdag den 22. september 2010

Drappa Dot - nu lidt lettere ....


Er du en af de mange Drappa Dot fans?? Så vil du sikkert glæde dig i denne tid. Ikke kun er der kommet rigtig mange nye styles ind i fantastiske farver og kvaliteter (som vanligt), men hvis du er en opmærksom shopper vil du sikkert også have bemærket, at vi har lavet lidt om under Drappa Dot. Nu kan du øverst oppe (på billederne) vælge mellem baby eller junior styles. Så ved du, hvad der er til at få fat i den aldersgruppe du skal bruge. Synes selv at der er ikke noget så irriterende som at sidde og rode rundt i babytøj, når nu man skal bruge str. 128 eller omvendt.
Måske du allerede har kigget på nogle af alle de nye ting, der er kommet?? Noget af det, der har været ret populært er bl.a. det fine sæt i mintgrønt fløjl med ballonnederdel, vest, bukser og jakke.
Men jeg må også fremhæve den fantastiske lilla velourkjole (øverste billede), som bare er så fed og lækker i kvaliteten (og det siges af en, der ABSOLUT ikke er til velour - kan ikke lide at røre ved det ...). Men det er en virkelig dejlig kjole, der falder rigtig flot og er god og dejlig varm til den kolde periode, vi går ind i. Det er rigtig sødt de lilla leggings med sølvstriberne indeunder.
Undertøjet er også af en rigtig dejlig kvalitet. Undertrøjen er god lang og trusserne har ikke dumme syninger, der generer (synes jeg tit at de lidt billigere mærker har).
Det flotte grafiske print har også været meget populært i de andre sæsoner. Nu er det kommet i en lidt douce- grøn farve med guldmønster - rigtig, rigtig sødt. Og så er det ligesom grundstammen i hele kollektionen - passer bare til det hele.
Jeg kunne blive ved med at fremhæve ting for altsammen er bare så fint og lækkert i farverne og kvaliteten. Men hvad synes du?? Kunne være så interessant med lidt meninger fra jer brugere....

tirsdag den 21. september 2010

Minimums som fysisk butik ....


For nogle er det en drøm, for andre et mareridt (drømmen er min;) ), men det er ganske vist - Minimums åbner som fysisk butik i Helsinge, Nordsjælland i starten af November måned.
Vi er før kommet med et enkelt pip og et mudret billede af det, der på et tidspunkt skal blive vores nye lager. Nu begynder bygningerne at tage mere form og ligner ikke længere (helt så meget) et mudderhul, selvom der - desværre - stadig mangler en hel del. Egentlig skulle vi have nøglen overdraget pr. 1. september, men på grund af div. forsinkelser hos kommunen og vejrguderne er det blevet udskudt i yderligere 2 måneder. Så om alt går vel bliver det i starten af november.
Vi har længe - i et par år faktisk - overvejet fordele og ulemper ved at åbne fysisk butik. Men da vi nu er ved at vokse ud af vores nuværende lager (måske du har set det og har været med til at hoppe slalom over papkasserne??) og fik tilbudt et, der var 3 gange større, kunne vi simpelthen ikke lade være med at slå til. Det bliver bare så super spændende.
Hvis du er i tvivl, så kommer butikken til at være på hjørnet og hele midten af den bygning, som du ser på nederste billede.
Der er mange ting, der endnu ikke er helt fastlagt f.eks åbningstiderne. Vi regner ikke med helt at have "butiks-åbningstider" fra 10-18, af den simple årsag, at vi jo også liiige skal nå på posthuset med alle pakkerne fra webshoppen. Måske det bliver blandede tider og noget i stil med 9.30 til 16?? Vi har hørt rigtig mange positive tilkendegivelser (heldigvis). Mange går på, at det bliver dejligt at få en sådanne butik i nærområdet, andre virker bare super nysgerrige på at kigge nærmere på hele Minimums-universet og kunne se og føle på det hele. Det kan man jo kun tage som et kompliment.....
Vi skal i hvert fald nok komme med en udmelding, hvornår butikken præcist åbner. Tænker at der jo må en eller anden form for reception med nogle knaldgode tilbud til ....

søndag den 19. september 2010

Efterår = hygge


I min verden er efteråret= hygge. Her hvor jeg har befundet mig i weekenden har efteråret i dén grad vist sit smukke ansigt - for ingen hemmelighed - jeg ELSKER efterår med riv, rusk, blæst, skumsprøjt fra bølgerne, sjov aktivitet udendørs med børnene og falde udmattet om inde i sofaen med en tegnefilm, en unge under hver arm, nybagte boller og varm kakao. Præcis sådan har denne weekend været!
Måske derfor er jeg også lige i humør til at vise jer lidt billeder af nogle hyggehjørner til børnene, som jeg faldt over på rutefarten gennem nettet. Det øverste billede har fint plads til flere børn på hver side af bordet. Men hvor for har ingen før tænkt på det smarte i, at hænge bøtter op på væggen til blyanter, pensler, farver etc. Så er de nemme at få fat i og nemmere at lægge på plads. Bøtterne ser ud ti lat hænge fint på en stang til håndklæder. Hvis man hænger dem på skrå (som de vist også er) og måske samtidig maler med vådrumsmaling (højglans) eller lign. bagved kan væggen som regel også vaskes af igen, hvis der skulle være uheld. Og mon ikke man vil få mange plus'ser, hvis tegningerne kommer op og hænge på eks. en tørresnor?
Det næste billede synes jer viser rigtig godt, hvordan man kan bruge underlige hjørner på værelset. I gamle huse (og lejligheder) findes tit nogle lidt spøjse rum, og det er da genialt at anvende dem til sovepladser. Hvis man tilmed kan lave en anordning på væggen, så man kan dække lidt af med et tæppe, lagen eller lign, hvis I forstår, så har man også en hule. Mon ikke ungerne ville synes, at det var fedt ....?
Og det er somregel altid et hit at vise bøger, flotte postkort, billeder af familie, venner osv frem, og det er samtidig med til at gøre rummet hyggeligere og mere børnevenligt.
Det sidste er måske ikke et decideret hjørne, men nærmere bare en god ide (ud over at hængestolen er helt fantastisk!! Har desværre bare ikke nogle oplysninger på den - underret mig gerne, hvis du har). Nææ, den gode ide går ud på at plante en postkasse i børneværelset. Hvis man bare kan finde en lille sød en .... Hjemme hos os er der til tider et flip med, at postmanden er kommet med post (dvs. tegninger fra børnehaven, perleplader, klistermærker eller de første spæde forsøg på at skrive bogstaver). Super hyggeligt, men jeg er sikker på, at børnene vil have meget sjov ud af deres helt egen private postkasse ..... . Billeder er venligst udlånt fra Ohdeedoh.

torsdag den 16. september 2010

Du kender sikkert ByStroom....


Og hvis ikke du kender By Stroom er det simpelthen på tide, for de er slet ikke til at komme uden om!!!! Pusletasker eller ej.
By Stroom taskerne er godt på vej til at blive legendariske - ikke fordi de aspirerer til Kelly-tasken, er overplastret med "LV" eller nogen fra de andre ultra-" fine" tasker. Men simpelthen fordi funktionalitet, design og pris går op i en højere enhed ..!
I 2008 blev ByStroom grundlagt af Judith Gerstrøm og siden er firmaet stormet frem på alle fronter. Pusletasker og computertasker er det store omdrejningspunkt og der findes utallige modeller, farver og styles. Taskerne findes i flere størrelser, men er rimelig store allesammen (som moden jo foreskriver). Fællesnævneren for alle taskerne er, at de er genialt indrettet med mange små og store rum, med og uden lynlåse, ud og indvendige lommer, lukning af tasken via lynlås, store handy remme, så tasken kan bæres på skulderen, over barnevognen etc. Taskerne er lavet i kunstskind, men kan sagtens snyde - det er virkelig lækkert og holdbart materiale, der tilmed er pænt at se på.
En af grundene til , at ByStroom står så stærkt (ud over designet og kvaliteten) er helt sikkert også, at taskerne er til at betale. Priserne ligger mellem 5- og 800 kr for alm. basis-modeller, så det er rimelig overkommeligt - også hvis man er storforbruger af tasker, har vovet sig ud i en lidt anderledes model eller bare godt kan lide lidt forandring og en taske i ny og næ... Eks. lancerer ByStroom nye modeller både til forårs- og efterårssæsonen i farver der matcher til moden.
Netop farverne er også et kapitel for sig selv - ikke mindst er vi rigtig spændte på de nye farver, der netop er kommet frem.
Som noget helt nyt er der også kommet clutchs og keyhangers i efterårets modefarver -støvet grå, mørk grå, støvet lilla, støvet lyserød, camel, sort etc. Virkelig, virkelig smarte og matcher selvfølgelig i farverne til de andre tasker.
Endelig tænker du måske ..."...Pusletaske ... hvad søren skal jeg med den, når jeg er færdig med at slæbe på bleer, klude, vådservietter, skiftetøj, babymos, legetøj etc.?" Her kommer det måske stærkeste punkt ind: du har ikke nødig at lægge den væk, fordi du ikke lige er i det lyserøde/lyseblå candyfloshelvede længere. Du fortsætter bare med at bruge den (eller også starter du bare, selvom du ikke har nogen børn - "pusletasken" er kun speciel ved at indeholde et skifteunderlag etc.)!!! Ja helt ærligt, man skal være mere end almindelig standhaftig for at have lyst til at beholde den blå, sorte eller måske endog røde Babybjørn/ Emaljunge eller-hvad-du-nu-fik-forvildet-dig-ud-i-for-en-taske, efter endt barsel.
TADAAAAA .... Bystroom.... Holder min mund nu og lader billederne på bloggen og Minimums tale for sig selv ....
PSSSSSSTTT..... Hvis du kigger godt efter på nedenstående billede, kan du se nogle af forårsnyhederne ;)

tirsdag den 14. september 2010

Nyheder fra Småfolk og billeder fra messen ....


Jeg har stadig en hel del billeder fra den overståede CPH/CIFFKIDS-messe, som jeg gerne vil dele med jer - ikke mindst for at vise jer nogle af nyhederne og så I måske kan fornemme stemningen derinde.
Småfolk var naturligvis en af dem, vi havde møder med og de havde en rigtig spændende stand og mange flotte farver og mønstre at byde på. Vi har jo "kun" hele deres accessories del inde i butikken, men den er efterhånden også RET omfattende. Der er jo både sengetøj, håndklæder, badekåber, suttekæder, savlesmække, spisesmække, plakater, regnslag og indkøbsnet.
De havde faktisk to stande derinde - én med det almindelige børnetøj, og så en til voksentøjet, som de er begyndt at producere lidt mere af. Ingen hemmelighed at humor rangerer højt på prioritets-listen her hos Minimums og der ligger Småfolk lunt med i svinget. De opmærksomme af jer har måske bemærket på billedet, at Småfolks nye satsning med voksentøj kaldes "Most" og har et æble foran, det vil sige æble-most! Det synes jeg da er genialt. At de så også havde en af messens mest originale stand-udsmykninger, hjælper også på det.
Lige nu er deres nye spise- og savlesmække kommet ind. De har det skønneste æble-mønster fra Småfolks velkendte logo og er virkelige lækre. Kvaliteten er noget tykkere end hvad de andre ensfarvede smække er (prisen også en lille smule højere), så de nye holder endnu bedre på væden fra mundvandet og maden. Småfolk's modeller har i hvert fald været overordentlige populære, så mon ikke, der også bliver taget godt imod de nye??

fredag den 10. september 2010

Bock Cph - det lækreste strikkede interiør ...


Da vi var afsted på messe i februar måned faldt vi over det lækre danske mærke Bock Cph. De har eksisteret i flere år og udmærker sig ved at lave den lækreste strik, du kan tænke dig. Selvom de også laver uimodståeligt børnetøj, har vi til at begynde med valgt at taget deres flotte tæpper og puder hjem.
Og de ankom netop i går, som vi kom hjem fra ferie. Flere kasser fyldt med de sødeste uglepuder i flere forskellige farver og størrelser, lækre tykke strikkede tæpper til stuen, barnevognen etc samt en rigtig sød taske, der kan vendes. Rigtig fin til at transportere ungernes dikkenoter med stil...
Jeg kan lige forestille mig, hvordan tæpperne luner her i det koldere efterår og vinter og hvordan puderne passer ind på de fleste børneværelser, med deres neutrale farver, eller måske endda i sofaen i stuen. Et sjovt indslag der kan lyse lidt op og skabe blikfang.
Jeg lader billederne tale for sig selv, for jeg er sikker på, at I kan få en fornemmelse af, hvor lækre de er.
Prisen er også overkommelig: 500 kr for tæpperne, 200 kr for de store uglepuder og tasken, og 150 kr for de små puder.

mandag den 6. september 2010

Vi er snart hjemme igen ....


Hvis du har undret dig over, hvorfor der ikke har været lige så meget aktivitet på facebook, bloggen, hjemmesiden etc. som der plejer kommer forklaringen her - vi har holdt mega-lang sommerferie, 17 dage sydpå.
Der skulle en hel del logistik til, før det kunne gå op. Vi har bla. haft flittige folk til at passe hus, lager og pakke varer til jer, så forhåbentlig har I ikke kunne mærke den store forskel, bortset fra at vi ikke har været på telefonen (vi har i hvert fald ikke hørt noget negativt)....
Når vi vender snuden hjemad igen om et par dage springer vi ud i hårdt arbejde. Der er kommet en masse nye varer som skal logges på og skrives om, bl.a. en hel masse uimodståeligt tøj fra Drappa Dot (jeg lover jer, at det er VIRKELIG fint), flotte nye knager til værelserne i mange forskellige farver, søde strikkede plaider i neutrale farver, de fineste hæklede ugler til store og små .... og ja, der er helt sikkert mange flere ting, som jeg ikke liiige kan huske ...
Men jeg GLÆDER mig til at komme igang igen ......