tirsdag den 30. marts 2010

Sebra-nyt og opdaterede kendinge .....


Så er der igen kommet en "lille" portion nyheder fra Sebra (og her taler vi altså ikke om, hvor meget det fylder på lageret, men om at det kun er en smule ud af forårets mange nyheder).
Og som vanligt er jeg fristet til at sige, kan du allerede nu godt begynde at glæde dig. Den lilla og den blå Kiliseng har vi præsenteret for ikke så lang tid siden, møbelsættene og hylderne ligeså. Hvis du er en hard-core Sebra-fan (eller bare følger med hos bl.a. Minimums) vil du helt sikkert kunne genkende nogle af modellerne, selvom designet er blevet opdateret og passer til den nye serie (og farver)med slot til pigerne og garage til drengene.
Jeg vil først og fremmest nævne de utrolig flotte wallstickers, som jeg har været så spændt på. De har den vanvittige pris a 100 kr, hvilket jeg virkelig synes er et scoop. De hæklede uroer og kufferterne er også nærmest uimodståelige og ungerne elsker at have en lille kuffert med rundt på besøg hos venner og familie.
Men også de skønne flodheste-gulvpuder er virkelig skønne sammen med de nye rangler (prøv bare at se den utrolige hypnotiserende elefant), den mørkhårede dukke Anna (veninde til Lise)og de altid populære armbånd og halskæder.
Og tænk dig, der kommer endnu mere i løbet af de næste par måneder.....!

søndag den 21. marts 2010

Drappa Dot here I come .......


Jeg må indrømme, at jeg eeeelsker de nye farver fra Drappa Dot: lys koral/fersken, frisk turkis, flot klar lilla, sølvgrå og shiny denim. Uuuhhm, man får lidt fornemmelsen af sol, sommer og .... sorbet. Dét er egentlig det tætteste jeg kan komme på farverne (især den fersken-farvede), for de vækker i dén grad en længsel efter sommer.
Prøv bare at se den lilla "purple poplin" serie - den var ganske umulig at stå for og jeg er bare så spændt på, hvad I siger til den. Der er både kjole, top og bukser med samme mønster. Men kjolen, bukserne og sommerdragten i velour er heller ikke helt uden evner (og har været en bestseller i flere sæsoner).
Endelig er der også den skønne lilla heldragt - ikke i den mørke lilla farve, som vi snart har set på i flere sæsoner, men i en rigtig frisk og nærmest klar lilla. De super lækre bomuldkjoler hører også til nogle af mine favoritter - en i coral og en i turkis (og så har kjolerne sølvstriber - mon ikke der er nogle små frøkener, der vil sætte stor pris på det?)

torsdag den 18. marts 2010

Flotte nyheder fra NOVA STAR ....


SÅ er det populære svenske mærke Nova Star også kommet med deres seje forårs/sommertøj til både drenge og piger.
Igen i år har vi taget et bredt udvalg ind og kan præsentere både sweatshirts, træningsdragter, bukser, langærmede t-shirts, en enkelt nederdel samt den lækre vest. Specielt Nova Star's bukser har været meget populære i de sidste sæsoner på grund af den vanvittige gode kvalitet og fordi de sidder suverænt godt på børnene. Bukserne er lavet som baggy-jeans, så de ser cool ud og sidder og "hænger" lidt. Om maven er der en bred elastik, så de sidder fast - selv på de meget slanke børn. Netop elastikken gør også, at det er rigtig nemt for børnene at få bukserne ned, hvilket er rigtig dejligt i forbindelse med at de lærer at tage tøj på, eller når de smider bleen og selv skal nå på toilettet.

Vesten har også været uhyre populær sidste forår. Den er nu også virkelig lækker med dejlig tykt fleecefoer inden, god kvalitets-lynlås og varme, forede lommer. Super dejlig her til foråret med en fleecetrøje eller tyk sweatshirt under eller bare som den er til sommer.

Træningssættene og trøjerne er også virkelig fine - jeg synes at det er specielt dejligt at de har ribkanter ved alle lukninger, så tøjet sidder til og børnene kan holde varmen. Men igen gode lynlåse, og lækker, lækker kvalitet. Som vanligt har der også sneget sig en nederdel, et par shorts samt en fin kjole med til sommerens varme dage (selvom nederdelen nu også ville være sød med et par leggings under).
Med Nova Star får sejt, cool designet streetwear i super kvalitet.

onsdag den 17. marts 2010

Det her må være de smukkeste plakater ever .....


Eller det synes jeg i hvert fald. Og hvis jeg skal dømme ud fra modtagelsen hos vores kunder, har de også været temmelig begejstret for dem.
Men de er da heller ikke til at stå for de 6 flotte plakater med deres sjove motiver. Frække gravhunde på pølserov, fjollede giraffer der snor halsene sammen, aber til ongo-bongo-party, katte der laver spas, sparkende glade heste og elefanten med venner i ly for regnen.

Selvom plakaterne er lavet til børneværelset kan de sagtens hænge fremme i resten af huset med deres søde lidt retro-agtige motiver og flotte dæmpede farver. Men de ER nu også søde i eks. en flot ramme ved puslebordet eller over sengen ....

Alle plakaterne er trykt på mat papir og har en størrelse på 50 x 70 cm.
Og som noget af det bedste findes motiverne også som små postkort til eks. fødselsdagsgaver, invitationer etc.
I samme serie findes også et rigtig sødt enkelt puslespil i træ til de mindre børn.

Long time no see .....

Men det betyder ikke, at der ikke sker en hel masse ting hos os. Hele februar og marts har været ikke mindre end vanvittige...! Det er vrimlet ind med nye varer, lastbilerne har kørt i pendulfart (ja.. nogle skulle endog også graves fri af sneen) og vi har halset efter for at nå det hele med billeder, uploade dem til nettet etc.
Jeg forsøger at logge billeder på bloggen af noget af det, der er kommet, men tilgiv hvis jeg glemmer noget - det kan i hvert fald endnu findes under "nyheder" på hjemmesiden.