tirsdag den 29. december 2009

Er du klar til ...UDSALG?


Jeps, jeg har siddet oppe den halve nat for at finde ud af, hvad vi skal have på udsalg i år og nu er det klarlagt....
Vi starter fredag den 1. Januar med tonsvis af gode tilbud på de fleste af vores mærker. Nogle af mærkerne har vi jo allerede sat ned, men der kommer endnu flere spændende tilbud på bl.a.: Novastar, Katvig, Småfolk, Babylegs, Mow Living, Roommate, Sebra, Smallstuff, Skip Hop, div. wallstickers mfl. Du vil kunne spare mellem 10 og 70% så denne gang håber jeg, at det bliver ekstra sjovt for alle.
Nogle af de i forvejen nedsatte varer giver vi lige et hak ekstra, så de er også værd at holde øje med. Vi kan dog ikke udelukke, at der løbende kommer lidt mere til, efterhånden som vi får talt varelager op. Men som med alt andet er det om at være hurtig - nogle af tingene er der kun en af - andre er der mange, så tøv ikke for længe.
Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, får du automatisk besked om startskuddet.
Rigtig god fornøjelse ......

søndag den 27. december 2009

Er du også til wallstickers ????


Ja så er det bare med at følge med ....
For ca. 14 dage siden (nej faktisk meget længere siden, men det taler vi ikke så meget om ...) landede de fantastiske wallstickers fra franske Mimi'Lou. Jeg forelskede mig i dem allerede helt tilbage i August, men der skulle alligevel gå lidt tid før vi havde overstået nogle af alle de andre projekter, så der var plads til at få dem ind.
Mimi'Lou er et fransk firma, der laver de lækreste wallstickers med de dejligste motiver. Der er usædvanlig mange flotte detaljer i klistermærkerne bl.a. har motiverne flere farver, hvilket er med til at gøre det mere spændende og livagtigt.
Mange af klistermærkerne er streg-tegninger, så det næsten ser ud somom de er håndmalede på væggen.
Selvfølgelig kommer de i versioner til drenge og piger, men mange af dem er faktisk også egnede til huset i almindelighed og ikke kun børneværelset. Der er bl.a. mange skønne motiver med fugle, bolde på snor, dinosauer, påklædningsdukker, motiver fra rummet, biler, blomster mm.
Som alle andre klistermærker til væggen er de nemme at sætte op og kan hurtigt hives af igen, når der er brug for noget nyt og spændende. Men mon ikke der går lidt tid med de her flotte wallstickers ????

Merry X-mas og alt det der ....


NU er vi endelig ved at have pustet ud oven på julen og alle dens strabadser. Den 23. indløb den sidste besked om, at alle pakker fra Minimums var kommet til tiden (denne var til Norge) og det var noget af en lettelse. Forhåbentlig er alle også blevet glade, overraskede og lykkelige for alle de lækre ting, som er blevet sendt afsted.
Desværre er vores hus ikke pyntet særlig meget i år - der har simpelthen været for travlt, men da jeg faldt over dette her billede, begyndte jeg allerede at glæde mig til næste år - dér må det da kunne lykkes ;)Billedet er forøvrigt lånt fra bkids.
Men rigtig glædelig bag-jul til jer alle ....

mandag den 14. december 2009

Farveorgie fra Smallstuff


Ja, intet mindre kan vist gøre det. Vi fik i sidste uge det sprit-nye design ind fra Smallstuff og vi elsker det. Alle de stærke farver, cool'e design og fede kvaliteter er simpelthen ikke til at stå for.
I en af deres nye serie (ja, der er ikke mindre end 4 nye denne gang) er der den flotteste røde farve kombineret med hvide stjerne og multi-striber i alverdens forskellige farver. Ikke mange børne-firmaer tør kaste sig ud i så dristige farve-kombinationer, men Smallstuff slipper heldigt fra det - og det sælger allerede virkelig godt må jeg sige.

Andre flotte kombinationer er den klassiske brune og hvide samt lilla og hvide, men også i en opdateret udgave, så sengetøjet nu er vendbart med forskellig mønstre på hver side - en sjov lille detalje. Selvfølgelig er der også en "drenge"-pendant til den røde - nemlig i grøn. Rigtig flot græs-grøn.
Som noget helt nyt er Smallstuff også begyndt at producere tyk-polstrede sengerande i en fed kvalitet, onesize der passer til de fleste børnesenge. Du vil også kunne finde søde elefanter, suttekæder, barnevognsophæng mm. der passer flot ind i farverne til det øvrige interiør.


Den lille røde dukkeseng fortjener bestemt også at blive fremhævet - mere 70'er nostalgisk kan det vist ikke blive .... Jeg er i hvert fald helt syg med farven og tænker at det er dejligt, at der endelig kommer noget andet end lyserødt og lilla til børneværelserne.
Måske har Smallstuff også produceret de cool'este rangler med vaffelis, doughnut og muffins. De er i hvert fald slet ikke til at stå for .....

torsdag den 10. december 2009

Sebra julepynt ......


Bedre sent end aldrig er vist mit motto i disse dage .....
Men for godt 3 uger siden kom det første julepynt fra Sebra ind i butikken. Vi var rigtig spændte på at åbne kasserne og se hvad der var i (det er jo ikke alle detaljer man kan huske fra august, hvor vi købte ind). Lidt ligesom juleaften med ..."hvad er der i æsken .."

Men i kasserne var der flotte nissehuer til drenge og piger, smarte adventskalendere, julepynt til juletræet eller trolde- og grangrenene, fugle på snor (hmmm,, lyder egentligt lidt makabert) samt søde små drenge og pigenisser.


Al julepynten er rigtig børnevenlig, så mon ikke der er mulighed for lidt ekstra pynt på børneværelserne, så børnene kan få deres helt egen pynt??