søndag den 30. august 2009

Sengetøj, sengetøj og mere sengetøj ......


Lige pludselig (nej, det var vel egentlig noget tid siden, har bare ikke haft tid til at gøre noget ved det før nu) opdagede vi, at der var meget sengetøj i butikken. Og når jeg siger meget, så mener jeg VIRKELIG meget (men vi er dog slet ikke stoppet endnu - bare vent).
Det er jo ingen hemmelighed, at der er kommet en del nye mærker ind i år, orker ikke engang at remse dem op, men for at give et lille pip så: Katvig, Småfolk og endnu mere fra både Sebra, Smallstuff og Roommate. Nogle af mærkerne har vi taget ind, fordi de har haft spændende bud på sengetøj, håndklæder, accessoeis etc. Så selvfølgelig SKAL der være meget sengetøj at vælge imellem.

Vi forsøger på at føre både (dukke)baby, junior og voksensengetøj og synes selv at det er ved at være der. Men er det mon svært og ikke mindst irriterende at rulle frem og tilbage for at finde det, man leder efter?? Det tænkte vi, så derfor har vi delt det hele op, så du nemt kan finde lige det du leder efter uden at skulle se på alt det, der ikke er relevant. Dvs at der nu er under-kategorier som baby, junior, voksen, dukke og sengerand, så du kan klikke direkte hen til det. Men selvfølgelig kan du også vælge den lange, snoede og fornøjelige vej med bare at kigge på det hele - hvem ved, måske du bliver inspireret?

fredag den 28. august 2009

Katvig, på tide .....


Så er det på tide, at vi får skrevet lidt om alle de nye pragtfulde ting fra KATVIG, der netop er kommet ind i disse dage.
Det er jo første gang at vi hos Minimums kan præsentere Katvig, og det er vi selvfølgelig både rigtig glade for og stolte af. Katvig var et af de første mærker til at starte hele "børne-trenden" i Danmark og de har gjort det ganske godt må man sige :-)Igennem flere år har det været et af de mest populære børnetøjsmærker både herhjemme og i udlandet, ikke mindst på grund af de afslappede, farverige og let-genkendelige striber, og deres altid gode kvalitet og flotte design.

Vi har taget alle accessories hjem, så der er kommet en hel del: praktiske spisesmække med opsamlingslommer og trykknapper i nakken, suttesnore, puslemåtter der er store og rummelige og gode at have med rundt, pusletasker i fin kvalitet og med mange rum, regnslag til barnevognen og selvfølgelig det altid smarte sengetøj i 3 forskellige farver lilla, blå og det flotte grafiske sort/hvide.

Vi fandt også to forskellige typer indkøbsnet, som vi heller ikke kunne stå for. Et af de almindelige stof-net med praktiske brede hanke og så den nye Playball Shopper der er et smart indkøbsnet, der er stort og rummeligt, men kan krammes sammen til en bold, så den ingenting fylder. Nettene skal selvfølgelig ikke kun bruges til indkøb, men er også gode som eks. børnehave-net (bare tænk hvor meget skidt der skal med frem og tilbage, madkasser, regntøj, ekstra tøj, gummistøvler, tegninger etc.), gymnastiknet og som til eks. at have med på biblioteket, når bøgerne skal slæbes.

De nye flotte køreposer (der i funktion minder om Voksi-posen)er også lige kommet ind ad døren, men vi venter lige på nogle gode billeder inden de bliver offentliggjort.

torsdag den 27. august 2009

SÅ er det nye Nova Star kommet ....


Og det er bestemt lige så fedt som det plejer at være. Det er jo ingen hemmelighed at vi hos Minimums er sindsygt begejstret for Nova Star. Endelig noget børnetøj der tør skille sig lidt ud fra alle de store (hovedsagelig danske) børnetøjs-mastodonter, der kappes om at ligne hinanden. Når det er sagt, så er meget af det jo også ret fedt men aligevel, forstå mig ret.....
Nova Star er et svensk mærke, der havde sin begyndelse i 2004. Siden da er de bare vokset og vokset og har mange trofaste tilhængere i hele Norden. Noget af det, der er så unikt ved Nova Star er, at kvaliteten er helt i top - der er ikke gået på kompromis med noget, og priserne er stadig mere end rimelige. Det er en ret lille kollektion på ca. 29 styles i forskellige farver til både drenge og piger, så der er kun en smule at vælge imellem (men til gengæld kan det nemt sættes sammen med alt muligt andet).

Vi har nu solgt Nova Star i ca. 1 år og vi kan tydelig mærke at efterspørgslen stiger. Vi har mange faste kunder der liiige ringer og spørger til et eller andet. Hvis snakken falder på tøjet bliver især Nova Stars bukser nævnt på grund af deres ekstrem gode pasform. De passer til alle børn og er lette for dem at hive op/ned ved eks. pottetræning - der er ikke knapper eller bånd i bukserne, der skal bindes op og i. I stedet er der et bredt ribbånd, der sikrer at bukserne sidder - også på ekstremt tynde børn, der ellers kan være svære at finde tøj til.
Det meste af Nova Stars tøj er ikke småt i størrelsen - bukserne kan eks. strække sig over 2 størrelser, fordi de har baggy-snit og tætsluttende ribkanter i benene.
I år har vi også fået en dunjakke hjem sammen med huer, bluser, bukser, tshirts, fleecejakker m./u. hætte og en enkel blusekjole. Vi er ret spændte på at høre jeres mening ....

søndag den 23. august 2009

Har du nogen anelse om ......?


Har du nogen anelse om hvor fede (og billige)de nye tasker fra By Stroom er?? Hvis du gjorde tror jeg ikke at du sad så roligt :-)
Vi har endelig (efter knapt 14 dages uendelig ventetid) fået et par af de lækre tasker i hus. Der er både kommet en alm. pusletaske, en kæmpe pusletaske der snildt kan gå som weekendtaske (vi skal afprøve den som rejsetaske i flyveren)og 3 forskellige computertasker - allesammen i hippe farver som aubergine/ light purple, dusty pink, sort, brun og grå. Farver der passer utroligt godt til både efterårets og forårets mode.

Taskerne er lavet i imiteret læder, men kan narre de fleste grundet deres flotte struktur, bløde "læder" og fine kvalitet. Taskerne har mange flotte detaljer og finesser, mange ind-og udvendige lommer, så det er lettere at organisere indholdet. I hver taske er der lommer med lynlås, så vigtige ting kan lynes forsvarligt inde. I computertasken er der en speciel foret lomme, hvor computeren kan ligge i uden at komme til skade. Med hver pusletaske følger der et puslekit med liggeunderlag, flaskeholder med termo mm.

Og vi er slet ikke færdige med ByStroom for der kommer mange flere tasker ind i løbet af efteråret i flere forskellige farver og modeller .....

søndag den 9. august 2009

Weehee .... 4 dage i shoppinghimmel/helvede ...

Lige hjemvendt fra 4 dage i absolut shopping himmelen (eller helvede afhængig af hvem man er) med krydser i øjnene, åndenød, eftertænksomhed og ømme, ømme fødder. Men bestemt en oplevelse rigere ....

Måske du allerede har gættet at de sidste par dage er gået med at skridte afstande af, se på nye mærker og bestille allerede repræsenterede mærker hos Minimums ind på den netop overståede CIFFKIDS - messe i Bellacenteret. Spændende som altid men også et spørgsmål om at holde tungen lige i munden :-)
Vi har selvfølgelig bestilt det meste af alt det spændende nye fra både Sebra, Smallstuff, Babushka og Nova Star. Og det bliver rigtig fedt at få hjem. Flotte farver på tøjet - blå, lilla og koral, og en masse ting til både leg og værelset.

Selvfølgelig blev der også tid til at snakke med nye mærker og selvom vi ikke skal løfte sløret for dem alle endnu (rart med lidt spænding ik??)så tør vi godt love at der bliver lidt af hvert ...
Bl.a. har vi den glæde at kunne præsentere sengetøj, lamper og accessories fra det kendte danske kløvermærke Holly's samt de fedeste læderpusletasker fra danske By Stroom - helt unikke tasker som vi simpelthen ikke kunne få øjnene fra (og så har de en sindsyg god pris synes vi selv). Der kommer både pusletasker og computertasker men alle kan også bruges som almindelige tasker.
Spændende, spændende, spændende og vi kan som sædvanligt næsten ikke vente ........

torsdag den 6. august 2009

Om alt går vel ....


Så kommer de super flotte ugle-puder fra Karen Bakke ind i morgen. Måske du allerede kender dem?? Jeg blev helt forelsket, da jeg så puderne og kontaktede hende straks få at få en aftale i hus - og nu venter vi bare spændt på at varerne kommer.
De lyser i hvert fald op på ethvert værelse og kan også sagtens pynte nede i sofaen.
Puderne er syet sammen af en masse forskellige stykker stof til en fin ugle med store glukkende øjne. På bagsiden er puderne beklædt med vintage-stof, så alle er forskellige og har et helt unikt udtryk.
De kommer i to forskellige størrelser og fem farver: de store måler 49 x 33 cm og de små 35 x 24 cm.