tirsdag den 28. april 2009

Endelig helt dugfriske nyheder fra Sebra ....



SÅ er fantastiske, lækre, bløde, designede, gennemførte, uovertrufne Sebra kommet ind ad døren med de seneste nyheder. Vi har fået flotte gulvtæpper til både drengene og pigerne, seje nøgleringe, punge, hårspænder og elastikker, halskæder og matchende armbånd.





Der er også kommet ny sommergarderobe til dukke-Lise og en hel cirkusfamilie har også sneget sig med ind. Søde hæklede dukker fra cirkus-familien som eks. elefanten, løven, klovnen, linedanserinden og zebraen.

I løbet af den næste måned kommer der MEGET mere ind, men mere herom senere.

Alt er tastet ind, så nu er det ud og nyde solen lidt, mens der endnu er lidt varmt forår tilbage .......

torsdag den 2. april 2009

Trunki has arrived ....


Så er Trunki børnekufferterne kommet i hus.

Jeg tror ikke på, at du nogensinde har set en cool'ere, sødere og mere tiltalende kuffert end denne. Kufferterne er designet til at børn kan ride på dem, hive i, trække i og bare have det sjovt sammen med.

Ved et helt utroligt held faldt vi over Trunki-kufferterne for snart 2½ år siden og var fuldstændig skudt i dem. Dengang (som nu) var de helt unikke, nyskabende og satte fuldstændig nye standarder for design til børn - hvilket man også kan se i alle de mange designpriser, som kufferten har vundet. Vi tog et lille parti hjem, men de blev rigtig hurtigt solgt, og så måtte vi jo importere lidt mere. Nu har der efterhånden været rigtig mange paller igennem vores lager med den friske lille frækkert men den er slet ikke til at blive træt af.

Årets limited edition er selvfølgelig også kommet med - i år er det en farlig lille tiger.
Mon du har et barn, der hjuler rundt på en Trunki-kuffert? Kom gerne med lidt erfaringer, spørgsmål etc.